Totelos activiteiten

Het is vanzelfsprekend dat zaalvoetballen bij Totelos het mooiste moment van je week is, maar wat nou als je ook kan deelnemen aan andere Totelos activiteiten? Wat een feest! Er staan weer verschillende activiteiten op het programma die je niet wilt missen.

Karten met Totelos
Zondag 5 november vindt het inmiddels legendarische Karten met Totelos plaats. Laat de strijd tussen teamgenoten of teams beginnen in een competitief potje karten. Natuurlijk kan er ook rustig en volgens de verkeersregels worden gereden. Alles kan, maar vergeet je vooral niet op aanwezig te zetten voor a.s donderdag op het Facebook event.

TISC
In december vindt alweer de 25e (lustrum! bier!) editie plaats van de Trommel Indoor Soccer Cup, kortweg TISC. Dit is het internationale zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door onze voetbalvrienden van Twente University, V.V. Drienerlo!

Dit spetterend weekend vindt plaats op 15 t/m 17 december en ziet er uit als volgt uit. Op vrijdagmiddag rond een uur of 5 beginnen wij aan onze pelgrimstocht richting Enschede. Nadat wij daar met grote dorst zijn gearriveerd, gaan we de keeltjes smeren met een openingsfeest in het sportcentrum. Fris en fruitig gaan wij zaterdag iedereen de hoeken van het zaalvoetbalveld laten zien en plaatsen wij ons moeiteloos voor de finales de volgende dag. ‘s Avonds vindt er een kroegentocht plaats in hartje Enschede, ook hiervoor zijn wij niet bang. Vanzelfsprekend winnen we op zondagmiddag de finale en gaan we fluitend met die cup weer naar huis. Makkelijk toch? Wil jij met deze beker naar huis zet je dan nu op aanwezig op het Facebook event!

Batavierenrace
Is hardlopen jouw ding? Of houd je meer van een feestje? Geen probleem! Tijdens de Batavierenrace kan het allebei. Voordat we Totelos gaan opgeven willen we graag weten hoeveel interesse hiervoor is. Vul de poll z.s.m. in. Dan kunnen we er bij genoeg animo een geweldig weekend van maken!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

BOEM 2017-2018!

Een jaar voorbij, een nieuwe BOEM! Met bloed, zweet en tranen in elkaar gezet door een gedreven commissie:…