Zuipklassement – Week 2

T7 viert hun 9-1 overwinning!

Vorige week werd de nieuwe zuipklassementcommissie ingeleid door weer een fabelachtig mooi stukje van de man met de grote woorden maar soms nog grotere daden: Bas van Oudenhoven. Echter mag er niet vergeten worden dat er ook afscheid is genomen van twee legendes, die de afgelopen jaren altijd hun best hebben gedaan om T3 en/of N8 te laten winnen. Het mag immers niet gebeuren dat deze twee illustere pilsbazen met de stille trom de commissie verlaten. Vandaar groot dank namens alle leden der E.S.Z.V.V. Totelos aan Huzen en Rene Heuvelink voor hun jaren trouwe dienst aan de zuipklassementcommissie!

Waar vorige week direct de nieuwe teams hun plek in het klassement probeerden te vestigen, werd er deze week op meerdere fronten gestreden.Nieuwe gezichten, waarvan er een paar zeiden sowieso volgende week weer aanwezig te zijn, maar ook oud gediende die even vergeten waren dat ze geen punten meer konden ophalen (lees Koen the Rock). De wake-up call aan het adres van de gevestigde orde had zijn effect. De traditionele top 2 liet weer van zich horen, waar donderdag enkele punten gesprokkeld werden, waren de teams op de vrijdag bijna voltallig aanwezig. Dit om de orde te herstellen en de hoop van de nieuwe teams direct te verpulveren.

N3 toont de ware Totelos aard en gaat de strijd aan in ‘t Lempke!

Echter zijn de nieuwe teams niet snel bang en scoren ze rustig door om zo in de kielzog te blijven en misschien net zo’n truc uit te halen als T4 afgelopen jaar heeft gedaan. Natuurlijk hebben we het over T3 en N8, maar ze worden op 1 punt gevolgd door T5, T7 en N3. Spanning bovenin, maar ook aan de onderkant van de competitie zijn er nog de nodige punten die binnengehaald moeten worden. Met maar liefst 5 teams op nul punten zal de strijd der degradatie hard worden komend jaar. Hopelijk krijgt ieder team het voor mekaar om komende week van de nul af te komen. – GL

Donderdag 6 september
T3: Gijs Liefrink, Sietse Romijn (2)
T4: Maurice Goossens (1)
T5: Martijn van Gestel, Joren van Laar, Jurjen Dekker (3)
T7: Thomas Pilaet (1)
D3: Sanne van Dalen, Inge Hoedemakers (2)
N1: Maurice Goossens, Sietse Romijn, Jurjen Dekker (3)
N2: Martijn van Gestel, Joren van Laar (2)
N3: Jeroen Bouwman, Lucas Peeters, Wessel van Wesel, Jasper Ebus, Wouter Nuijten (5)
N4: Gijs Liefrink, Rogier de Lat (2)
N5: Thomas Pilaet (1)
N6: Jeroen Anbeek, Joost Kraakman, Romar Nathoe, Niels Dalmijn (4)
N7: Jeroen Deckers, Mika de Gooijer (2)

Vrijdag 7 september
T2: Tim Schillemans (1)
T3: Frenk Cleven, Tim van den Boom, Gijs Liefrink, Rene Heuvelink, Arne Kanters, Huzen (6)
T5: Joren van Laar (1)
T7: Thomas Pilaet, Mahmood mirzakhalili, Cas van der Putten, Wouter Groenink, Colin Nieuwlaat (5)
D3: Inge Hoedemakers (1)
N1: Tim van den Boom (1)
N2: Joren van Laar (1)
N4: Frenk Cleven, Gijs Liefrink, Tim Schillemans, Arne Kanters, Huzen (5)
N5: Joren van Laar (1)

Tussenstand Zuipklassement Herfst ’18/’19
1:   T3  – 9
1:   N4 – 9
3:   T5  – 8
3:   T7  – 8
3:   N3 – 8
6:   D3 – 5
6:   N1 – 5
6:   N2 – 5
9:   N6 – 4
10: N5 – 3
11: N7 – 2
12: T2  – 1
12: T4  – 1
13: D4 – 1
14: T1  – 0
14: T6  – 0
14: T8  – 0
14: D1 – 0
14: D2 – 0

 

0 Shares:
You May Also Like