Zuipklassement – Week 2

De tentamens komen er echt aan en terwijl iedereen alweer vol van start is en het  jaar 2019 in volle bloei is, heeft de zuipklassementcommissie nog wat opstartproblemen. Terwijl we dachten dat we vorige week een dieptepunt hadden behaald met pas op dinsdagavond een update, is donderdagnacht (en eigenlijk dus vrijdag) wel echt een historisch dieptepunt. Dit mag ons worden aangerekend en boze blikken zijn terecht. Zo zijn er zeker nu verwarde Totelossers in ‘t Lempke, die niet goed weten wat de tussenstand is en wat deze avond in het klassement zal betekenen.

Toch hebben we ook niet veel gemist, want slecht 10 puntjes in totaal vorige week is niet veel. De tussenstand is ook nog niet heel interessant tot nu toe, waarschijnlijk door de tentamens die eraan komen. Toch pakt T3 al een lichte marge op de rest, die ze waarschijnlijk wel nodig hebben. Zo heeft puntenbaas Wouter Nuijten zich toegevoegd aan T5 en de grote legende Bas van Oudenhoven zal weer wederkeren namens N8. Toch heeft T3 ook wat versterking met eindbaas Jaimini Boender. Ieder team blijft nog in de race en kan met een beetje discipline de eindstreep makkelijk halen!

Namens T3, T4 en T5 wil ik graag iedereen uitnodigen voor komende woensdag in het SSC. Daar zal een zeer belangrijk toernooitje worden gespeeld om wie er nou het beste team is. Niet alleen eeuwige roem en een verhoogd zelfvertouwen is er te winnen, ook de eervolle naam om zichzelf T3 te mogen noemen. Wees wel op tijd want T3 heeft waarschijnlijk maar enkele minuten nodig om deze tamme schaapjes te temmen en naar de slachtbank te brengen!

Als laatste nog een eervolle vermelding voor Alwin van Kaathoven, die als enige Totelosser in ‘t Lempke was en mooi puntje heeft verdiend. Ga zo door! – TvdB

 

Donderdag 10 januari:

Vrijdag 11 januari:

Tussenstand teams:

Tussenstand individueel:

0 Shares:
You May Also Like