Totelossers in Quarantaine – Rogier Steenhof

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Deze editie zal fervent zuipklassementstrijder en commissaris KNVB Rogier Steenhof vertellen wat hij zoal doet nu ook ‘t Lempke haar deuren heeft gesloten.

Na het schokkende nieuws van afgelopen week dat alles waar wij van houden (dat wil zeggen de zaal, de kantine én ‘t Lempke) gesloten is, zal men zich toch moeten aanpassen aan de nieuwe omstandigheden, al is dat wel soms even wennen. Zo waren zowel ondergetekende als de cassière compleet van hun a propos na de woorden ‘ook vershoudbakjeszegels? Oh nee, die geven we niet meer’. Bleek dat je die alleen nog maar digitaal kon sparen, een ramp van de eerste categorie! Waarom de fysieke bon dan wel nog overhandigd wordt, is mij verder ook een raadsel.

Om de vrijgekomen tijd op te vullen, worden er creatieve ideeën bedacht. Aangezien er niet meer gevoetbald wordt, ben ik uit ellende maar gaan hardlopen. Ik heb vernomen dat er meerdere Totelossers zijn die dat hebben opgepakt, wellicht zit er een quarantaine-hardloopcommissie in? Uiteraard wel met de onderlinge 1,5 meter afstand in acht genomen. Ik stel me daar een soort Baywatch-scene bij voor, inclusief slowmotion aangezien het tempo waarschijnlijk toch niet al te hoog ligt.

Verder heb ik al een behoorlijk aantal potjes 30 Seconds, Scotland Yard en Secret Hitler achter de rug. Ook mocht het uitbundig vieren van St. Patricks Day met de nodige halve liters Guiness niet ontbreken en staat er nog een flatkaraoke op de planning. Zo worden de eerste aantal dagen van deze Totelosloze periode wel redelijk gevuld, maar zal dat ook blijven gebeuren als de stroom van creativiteit dreigt op te drogen?

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 1 ⚽

On Wednesday, November 8th, the first TIT (Totelo’s Internal Tournament) took place, where different teams from the Internal…
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…
Lees Verder

⚽️TIT2⚽️

On Wednesday, January 31, TIT (Totelos Internal Tournament) took place for the second time. Once again, 8 teams…