Interesse in Totelos? Neem deel aan de introductie trainingen!

English below!

Beste potentiële Totelosser. Heb jij deze intro al kennis gemaakt met Totelos, of zit je al langer te twijfelen over een carrière als zaalvoetballer? Wil jij de sterren van de hemel spelen in de eerste, tweede of derde helft? Dan ben je bij Totelos aan het juiste adres! Wij willen jou op de best mogelijke manier kennis laten maken met de club. Daarom houden we de eerste en tweede week van september introductie trainingen. In lijn met corona maatregelen kunnen we niet iedereen op hetzelfde moment in de zaal hebben, vandaar hebben we meerdere sessies ingepland. Let op: Schrijf je s.v.p. in voor maximaal 2 sessies, zodat anderen ook een kans hebben om deel te nemen! Inschrijven doe je via de volgende link.

Dear potential Totelosser. Have you had the chance to meet Totelos this introduction week, or have you been thinking about a carreer as a futsal player? Do you want to display your skills in the first, second or third half? Then Totelos is your place to be! To provide the best experience and introduction to our association, we have planned introductory training sessions in the first and second week of September. Due to corona measures we are not able to host one session for all who have shown interest in becoming a member, that is why we host multiple sessions. Take note: Please refrain from joining more than 2 sessions in order to give everyone who is interested in become a member a chance to join! You can sign up via the following link.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…