Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

D-Night 2019

28 februari @ 23:00

Jaja het is alweer bijna tijd voor het leukste carnavalstoernooi van het jaar! Dit jaar gaat E.S.Z.V.V. Totelos weer D-night organiseren wat, als we naar de vorige jaren kijken, belooft weer een groots feest te worden.
Het toernooi zal op 28 Februari van 23:00-04:00 plaatsvinden en de kosten bedragen €40,- per team (minimaal 5 personen). Vanaf dit moment kan je je t/m 21 februari inschrijven! In ieder team heeft minimaal 1 speler een sportkaart nodig, alle andere spelers zijn niet verplicht een sportkaart bij te hebben.
Vrienden zonder sportkaart kunnen dus ook gewoon meedoen. Let wel op dat de aanvoerder zijn sportkaart in moet leveren voor aanvang van het toernooi en dus ook verantwoordelijk is voor zijn team. Naast het feesten in de kantine van het SSCE zal er op deze avond natuurlijk ook genoeg gevoetbald worden. Er zullen ook prijzen gewonnen worden door de teams met de beste naam en verkleding (liefst binnen het thema) en uiteraard krijgt het team dat het toernooi wint ook een prijs. Voor de beste teamnaam zal er worden gestemd door de teamcaptains. Op je eigen team stemmen is helaas niet mogelijk.  Dit jaar zal D-night in het teken staan van de vriendelijke rivaliteit tussen de geslachten en zal het thema baby blauw en zacht roze zijn. Het blijft een pre-carnaval feest dus het belangrijkste is dat je verkleed komt, uit voorgaande jaren is gebleken dat gelukkig iedereen zich wel verkleed. Het is leuk als dit in thema is, maar dit is absoluut niet verplicht. Wanneer je verkleed gaat in het thema, maak je natuurlijk wel meer kans op de titel ‘Beste verklede team’.

Wij als commissie hebben er al veel zin in, maar we hebben jullie uiteraard nodig om er een mooie avond van te maken.
𝐒𝐨 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐡𝐢𝐝𝐞 𝐲𝐨 𝐞𝐱𝐞𝐬 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐢𝐭’𝐬 𝐃-𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝟐𝟎𝟏𝟗: 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐒𝐞𝐱𝐞𝐬!

𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧
De inschrijfkosten zijn €40,- per team, ongeacht de teamgrootte (team is minimaal 5 spelers). Wij zullen de betaling via persoonlijk mailverkeer afhandelen. Dus wacht niet langer en meld je aan voor dit fantastisch gezellige carnavalstoernooi! Aanmelden kan door het document op deze link in te vullen:
https://goo.gl/forms/N5fYD8wHD5tkK5iu1

Let op: Je aanmelding is pas rond als het inschrijfgeld binnen is, dat moet voor 21 Februari 2019. Betalen kan door het inschrijfgeld over te maken naar NL73INGB0004326458 tnv E.S.Z.V.V. Totelos, onder vermelding: ‘Betaling D-Night TEAM X’.
Met vriendelijk groet,
De Totelos D-Night Commissie 2019
Wessel van Wesel
Boaz Kalkhoven

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
23:00

Organisator

E.S.Z.V.V. Totelos
E-mail:
bestuur@totelos.nl
Website:
totelos.nl

Locatie

Studenten Sport Centrum Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
Eindhoven, 5612 AW Nederland
+ Google Maps