Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

N8 Cantus IV

3 mei @ 20:00 - 23:00

Als iets één keer gebeurt, is dat een incident. Als het in korte tijd twee keer plaatsvindt, is dat heel toevallig. Als het drie keer gebeurt, is er sprake van een patroon. En als een vierde geval vrijwel identiek is, dan is dat ronduit verdacht.

Beeld je in. De zaal kleurt vuurrood en een onmiskenbaar weeïge lucht hangt in de zaal. Negen strak geklede mannen zijn naarstig in de weer met het vullen van gieters en het verdelen van boekjes. Het prachtige vaandel van onze vereniging straalt fier als nimmer voorheen. De muziek dooft uit en de corona wordt langzaam oorverdovend stil. Een deur zwaait open en vanuit de duisternis betreden drie grootdorstige mannen bekleed met rood-zwarte sjerpen de zaal. Vastberaden betreden zij het podium waar zij, vanachter de onmiskenbare tweekleur, de avond zullen leiden. Hun doortastendheid doet denken aan een Waals sloopbedrijf, terwijl hun atletische gesteldheid getuigt van een meer dan puike conditie. Zijn het zaalvoetbalkeepers? Zijn het doelpuntenmachines? Zullen zij, tezamen met zes andere pilskogels, vannacht de wereld veranderen?

Het hoogtepunt van het VIIIe Lustrum komt er aan! Vrijdagavond 3 mei zal ’t Lempke voor de vierde maal het toneel zijn van een avond intens verbroederen en verzuipen. N8, het meest corpulente maandagteam, gaat jullie wederom vermaken met prachtig gezang, mokerhard pilsgeweld en iconische straffen. Zoals het een ware studentikoze vereniging betaamt, zullen wij het lustrumjaar volledig eer aan doen. Over details kan nog niets uit de doeken worden gedaan, maar wij beloven dat deze editie zeer vergetelijk wordt. Nieuwe nummers en nieuwe straffen zullen oude rekeningen gaan vereffenen. Begin alvast met lief doen, N8 Cantus IV komt eraan.

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
20:00 - 23:00
Website:
https://www.facebook.com/events/421304631956533/

Organisator

E.S.Z.V.V. Totelos
E-mail:
bestuur@totelos.nl
Website:
totelos.nl

Locatie

‘t Lempke
Stratumseind 28-30
Eindhoven, Noord-Brabant 5611ET Nederland
+ Google Maps