Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vijfje Extern Toernooi (VET)

28 juni @ 20:00 - 30 juni @ 16:00

“Er gaat niets boven Groningen” is het alom bekende gezegde. Vorig jaar bleek echter heel anders. Een van de afgereisde Totelos teams wist dit jaarlijkse toernooi namelijk te winnen. Uiteraard willen we dit jaar onze titel weer verdedigen bij VET. Dit toernooi wordt georganiseerd door de studenten zaalvoetbal vereniging in Groningen, Drs. Vijfje. Al tien jaar op rij lang weten deze rasechte studenten een uitermate gezellig toernooi neer te zetten. Ga jij dit jaar ook mee naar deze festiviteit om met Totelos de Groningse grond te doen schudden? Zet je dan op aanwezig bij dit event.

——MEER INFORMATIE—–

In het weekend van 28, 29 en 30 juni organiseert Drs. Vijfje voor inmiddels de elfde keer het V.E.T. (Vijfje Extern Toernooi). Dit is een jaarlijks terugkerend futsaltoernooi voor teams uit heel Nederland. Dit jaar wordt er voor het eerst over twee dagen gevoetbald! Dit houdt in dat de poule-fase plaatsvindt op de zaterdag en op zondag de finales gespeeld zullen worden. Naast dat er op hoog niveau gevoetbald zal worden (of juist niet), is er uitgebreid de gelegenheid om te genieten van het mooie weer met een biertje in de hand. Op de vrijdag zal er een openingsfeest plaatsvinden op het Zernike en op zaterdag een feest in de Jut & Jul in de binnenstad. Gedurende het toernooi kan er ook het nodige pils worden genuttigd (of dit het niveau van het voetbal bevorderd valt te betwisten, maar is wel mooi).

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni in het ACLO Sportcentrum. De kosten zullen €35,- per deelnemer zijn. Dit is inclusief slaapplek, ontbijt en een BBQ. De deelnemers kunnen overnachten in de zalen van het sportcentrum.

Voor meer informatie wordt aangeraden de Facebook pagina van VET in de gaten te houden. Voor verdere vragen of deelname aan het toernooi kan je contact opnemen door te mailen naar bestuur@totelos.nl of één van de bestuursleden persoonlijk te benaderen.

Gegevens

Begin:
28 juni @ 20:00
Einde:
30 juni @ 16:00

Organisator

G.S.F.V. Drs. Vijfje
Telefoon:
+31 6 17 50 25 82
E-mail:
secretaris@vijfje.nl
Website:
drs.vijfje.nl

Locatie

ACLO Sportcentrum
Blauwborgje 16
Groningen, Groningen 9747 AC Nederland
+ Google Maps