16 oktober 2018

Totelos Lust(je)rum op Wintersport

Het gaat gebeuren!

Nu het 8e Lustrum officieel is begonnen, kunnen we eindelijk onze plannen voor de Totelos Lustrum Wintersport bekend maken. Dit jaar zullen we aansluiten bij de Studenten Wintersport 2019, beter bekend als de STUWI!

Wat kun je verwachten?

Negen dagen vol sneeuw-, zon- en bierplezier in de Italiaanse Val di Sole! Honderden Nederlandse studenten zullen in deze week afreizen naar deze zonnige bergvallei om hier orde op zaken te stellen. Totelos zal ook deelnemen aan deze reis, met inmiddels bijna 20 aanmeldingen! Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Bekijk hier de sfeerimpressie van STUWI 2018:

Wat moet je weten?

Vertrekdatum: zaterdag 9 februari
Terugkomst: zondag 17 februari
Skigebied: Val di Sole, Italië
Prijs: 411,- (inclusief 12,- toeristenbelasting, exclusief € 100,- borg)

Wat is er inbegrepen?

 • Busreis vanuit Eindhoven
 • Verblijf in 6-persoons appartmenten, gelegen aan de piste!
 • 6-daagse skipas Folgarida Marilleva (80 km)
 • Elke dag après-ski en drie themafeesten
 • Deelname aan de Go-Tan Wokslee Race
 • Een StuWi-trui én -goodiebag.

Welke opties zijn er?

 • Ski/snowboardlessen; drie dagdelen ( 80,- of 90,-)
 • Ski/snowboardmateriaal huren (ongeveer 100,-)
 • Uitbreiding skipas (zie beneden)
 • Kleding huren ( 84,-)
 • Een biercantus met alle meereizende studenten ( 25,-, kan je ook ter plekke beslissen)
 • Geen deelname busreis, ik kom met eigen vervoer (-€ 35,-)

Waar verblijven we?

We zullen verblijven in het skidorp Marilleva. Hier zullen we verblijven in Residences Marilleva 1400, welke beschikt over meerdere accomodaties verspreid door het skidorp. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken en badkamer. De twee après-ski-bars liggen op 100 meter lopen, en je kan meteen vanuit het appartement de piste op!

Moet ik mijn skipas uitbreiden?

Een zes-daagse skipas voor het skigebied Folgarido Marilleva is inbegrepen. Dit gebied beschikt over 80 km piste, en is zeer geschikt voor wintersporters zonder ervaring. De laatste dag van onze reis (zaterdag) is niet inbegrepen bij deze skipas. Het is mogelijk om ook deze dag pisteplezier te hebben, alvorens ‘s avonds in de bus te stappen.

Folgarido Marilleva (80 km) maakt deel uit van het grotere skigebied Dolomiti di Brenta (170 km). Het is mogelijk om je skipas uit te breiden naar dit grote gebied, waardoor er twee skigebieden (Madonna di Campiglio en Pinzolo) aan je skipas worden toegevoegd. Deze skigebieden zijn allemaal aan elkaar aangesloten, waardoor je van het ene naar het andere gebied kunt skiën of snowboarden. Het uitbreiden van je skipas is een keuze, maar wordt wel aangeraden voor meer ervaren wintersporters. Bekijk hier de skimap! Folgarido Marilleva beslaat grofweg de onderste helft van de kaart, met de uitbreiding naar Dolomiti di Brenta heb je toegang tot alle liften en pistes. De volgende opties zijn mogelijk:

 1. 6 dagen skipas Folgarida Marilleva ( 0,-)
 2. 7 dagen skipas Folgarida Marilleva (+ 16,-)
 3. 6 dagen skipas Dolomiti di Brenta (+ 42,-)
 4. 7 dagen skipas Dolomiti di Brenta (+ 55,-)
 5. Geen skipas (dus ook niet de berg op!) (- 110,-)

Het is ook mogelijk om je skipas ter plekke uit te breiden, maar we kunnen niet beloven of dit ook voor de hierboven genoemde prijzen mogelijk is.

Heb je nog andere vragen?

Schroom niet om contact op te nemen met de commissie. Stuur een bericht naar Demi, Emiel, Frenk of Tim.

Waar kan ik me aanmelden?

Weet je het zeker? Pak je rekenmachine, bereken jouw bedrag voor de hele week, en geef het door via deze Google Form! We kunnen inmiddels met enige zekerheid stellen dat er 20+ leden meegaan. Let op: je kunt je aanmelden tot en met aanstaande zondag 21 oktober, hierna kunnen we niet meer garanderen dat er plekken beschikbaar zijn.