Voor algemene vragen kun je mailen naar bestuur@totelos.nl. Mocht je specifieke vragen hebben voor een bestuurslid, dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Voorzitter

Naam: Nick de Boer
Mail: voorzitter@totelos.nl
Tel. +31 6 41359409

Voor vragen over algemene zaken of problemen, neem contact op met Nick.

Secretaris

Naam: Bjorn La Haije
Mail: secretaris@totelos.nl
Tel. +31 6 18665506

Voor vragen over secretariële zaken, zoals inschrijvingen, communicatie en het SSC busje, neem contact op met Bjorn.

Penningmeester

Naam: Fleur Gulikers
Mail: penningmeester@totelos.nl
Tel. +31 6 48569343

Voor vragen over contributie, declaraties of andere financieel gerelateerde zaken, neem contact op met Fleur.

Commissaris KNVB

Naam: Sim Schouten
Mail: knvb@totelos.nl
Tel. +31 6 37462513

Voor KNVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen en wedstrijden neem contact op met Sim. Daarnaast is Sim aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris NZVB

Naam: Jesper van Ham
Mail: nzvb@totelos.nl
Tel. +31 6 83614126

Voor NZVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen of wedstrijden, neem contact op met Jesper. Daarnaast is Jesper aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris Interne Competitie

Naam: Doutsen Kazimier
Mail: internecompetitie@totelos.nl
Tel. +31 6 20452506

Neem contact op met Doutsen als u vragen heeft over de Interne Competitie. Dit kunnen vragen zijn over inschrijving, de opzet van de IC of zelfs eventuele sponsoring.

Adres E.S.Z.V.V. Totelos

Studentensportcentrum Eindhoven
Technische Universiteit Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

Vertrouwenscontactpersoon

Onze vertrouwenscontactpersonen (VCP) op dit moment zijn Jan Jenneskens en Daniek Dobber. Een VCP kan benaderd worden bij grensoverschrijdend gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zaken als pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie. Een gesprek met een VCP is altijd vertrouwelijk. Dit betekent dat de besproken zaken niet verder verspreid zullen worden zonder toestemming. Ook is de VCP onafhankelijk van het bestuur en dus ook benaderbaar voor klachten hierover. Een VCP is geen hulpverlener of begeleider, maar kan wel mogelijke vervolgstappen adviseren.

Mocht je liever met iemand anders willen praten, dan is dat ook mogelijk en verwijzen wij je door naar de Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) of naar één van de VCPs van de TU/e.

Ik ben altijd bereikbaar via Whatsapp of via de mail. Als je behoefte hebt aan een gesprek (in het echt, telefonisch of anders), kun je het beste eerst even een berichtje sturen om een tijd (en plaats) af te spreken. Ik ben ook bereikbaar als je gewoon iemand wil om mee te praten of ergens mee zit.

Naam: Jan Jenneskens
Mail: jan@totelos.nl
Tel. +31 6 45675907

Je kan mij altijd aanspreken als je ergens meezit. Het fijnst vind ik als je van te voren even laat weten als je behoefte hebt aan een gesprekje, want dan kan ik me hier op voorbereiden. Dit kan je doen door mij een appje te sturen, te mailen, of gewoon na training aan te spreken en dan plannen we een moment in.

Naam: Daniek Dobber
Mail: daniek@totelos.nl
Tel.: +31 6 42035555