Voor algemene vragen kun je mailen naar bestuur@totelos.nl. Mocht je specifieke vragen hebben voor een bestuurslid, dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Voorzitter

Naam: Iris de Roos
Mail: voorzitter@totelos.nl
Tel. +31 6 25351003

Voor vragen over algemene zaken of problemen, neem contact op met Iris.

Secretaris

Naam: Myrthe van Geest
Mail: secretaris@totelos.nl
Tel. +31 6 12043978

Voor vragen over secretariële zaken, zoals inschrijvingen, communicatie en het SSC busje, neem contact op met Myrthe.

Penningmeester

Naam: Nienke van den Berg
Mail: penningmeester@totelos.nl
Tel. +31 6 33195599

Voor vragen over contributie, declaraties of andere financieel gerelateerde zaken, neem contact op met Nienke.

Commissaris KNVB

Naam: Joren Hansen
Mail: knvb@totelos.nl
Tel. +31 6 28523037

Voor KNVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen en wedstrijden neem contact op met Joren. Daarnaast is Joren aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris NZVB

Naam: Simon Jenneskens
Mail: nzvb@totelos.nl
Tel. +31 6 13592636

Voor NZVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen of wedstrijden, neem contact op met Simon. Daarnaast is Simon aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris Interne Competitie

Naam: Sophie Danckaarts
Mail: internecompetitie@totelos.nl
Tel. +31 6 14838062

Neem contact op met Sophie als u vragen heeft over de Interne Competitie. Dit kunnen vragen zijn over inschrijving, de opzet van de IC of zelfs eventuele sponsoring.

Adres E.S.Z.V.V. Totelos

Studentensportcentrum Eindhoven
Technische Universiteit Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

Vertrouwenscontactpersoon

Onze vertrouwenscontactpersoon (VCP) is op dit moment Jan Jenneskens. Een VCP kan benaderd worden bij grensoverschrijdend gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zaken als pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie. Een gesprek met de VCP is vertrouwelijk, dit betekent dat de besproken zaken niet verder verspreid zullen worden zonder toestemming. Ook is de VCP onafhankelijk van het bestuur en dus ook benaderbaar voor klachten hierover. Een VCP is geen hulpverlener of begeleider, maar kan wel mogelijke vervolgstappen adviseren.

Mocht je liever met iemand anders willen praten, dan is dat ook mogelijk en verwijzen wij je door naar de Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) of naar één van de VCPs van de TU/e.

Ik ben altijd bereikbaar via Whatsapp of via de mail. Als je behoefte hebt aan een gesprek (in het echt, telefonisch of anders), kun je het beste eerst even een berichtje sturen om een tijd (en plaats) af te spreken. Ik ben ook bereikbaar als je gewoon iemand wil om mee te praten of ergens mee zit.

Naam: Jan Jenneskens
Mail: jan@totelos.nl
Tel. +31 6 45675907

Je kan mij altijd aanspreken als je ergens meezit. Het fijnst vind ik als je van te voren even laat weten als je behoefte hebt aan een gesprekje, want dan kan ik me hier op voorbereiden. Dit kan je doen door mij een appje te sturen, te mailen, of gewoon na training aan te spreken en dan plannen we een moment in.

Naam: Daniek Dobber
Mail: daniek@totelos.nl
Tel.: +31 6 42035555