Voor algemene vragen kun je mailen naar bestuur@totelos.nl. Mocht je specifieke vragen hebben voor een bestuurslid, dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Voorzitter

Naam: Marit Schoemaker
Mail: voorzitter@totelos.nl
Tel. +31 6 13284266

Voor vragen over algemene zaken of problemen, neem contact op met Marit.

Secretaris

Naam: Pim de Haan
Mail: secretaris@totelos.nl
Tel. +31 6 36315229

Voor vragen over secretariële zaken, zoals inschrijvingen, communicatie en het SSC busje, neem contact op met Pim.

Penningmeester

Naam: Indra Heerkens
Mail: penningmeester@totelos.nl
Tel. +31 6 21351797

Voor vragen over contributie, declaraties of andere financieel gerelateerde zaken, neem contact op met Indra.

Commissaris KNVB

Naam: Luka Kelder
Mail: knvb@totelos.nl
Tel. +31 6 86646485

Voor KNVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen en wedstrijden neem contact op met Luka. Daarnaast is Luka aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris NZVB

Naam: Lars van Rijckevorsel
Mail: nzvb@totelos.nl
Tel. +31 6 40218835

Voor NZVB gerelateerde vragen, zoals inschrijvingen of wedstrijden, neem contact op met Lars. Daarnaast is Lars aanspreekbaar voor vragen over trainingen.

Commissaris Interne Competitie

Naam: Eefje Nijenbanning
Mail: internecompetitie@totelos.nl
Tel. +31 6 31544422

Neem contact op met Eefje als u vragen heeft over de Interne Competitie. Dit kunnen vragen zijn over inschrijving, de opzet van de IC of zelfs eventuele sponsoring.

Adres E.S.Z.V.V. Totelos

Studentensportcentrum Eindhoven
Technische Universiteit Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

Vertrouwenscontactpersoon

Onze vertrouwenscontactpersonen (VCP) op dit moment zijn Jan Jenneskens en Daniek Dobber. Een VCP kan benaderd worden bij grensoverschrijdend gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zaken als pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie. Een gesprek met een VCP is altijd vertrouwelijk. Dit betekent dat de besproken zaken niet verder verspreid zullen worden zonder toestemming. Ook is de VCP onafhankelijk van het bestuur en dus ook benaderbaar voor klachten hierover. Een VCP is geen hulpverlener of begeleider, maar kan wel mogelijke vervolgstappen adviseren.

Mocht je liever met iemand anders willen praten, dan is dat ook mogelijk en verwijzen wij je door naar de Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) of naar één van de VCPs van de TU/e.

Ik ben altijd bereikbaar via Whatsapp of via de mail. Als je behoefte hebt aan een gesprek (in het echt, telefonisch of anders), kun je het beste eerst even een berichtje sturen om een tijd (en plaats) af te spreken. Ik ben ook bereikbaar als je gewoon iemand wil om mee te praten of ergens mee zit.

Naam: Jan Jenneskens
Mail: jan@totelos.nl
Tel. +31 6 45675907

Je kan mij altijd aanspreken als je ergens meezit. Het fijnst vind ik als je van te voren even laat weten als je behoefte hebt aan een gesprekje, want dan kan ik me hier op voorbereiden. Dit kan je doen door mij een appje te sturen, te mailen, of gewoon na training aan te spreken en dan plannen we een moment in.

Naam: Daniek Dobber
Mail: daniek@totelos.nl
Tel.: +31 6 42035555