Totelosser van de Maand: Juni

Niemand minder dan Marit Schoemaker is de Totelosser van de Maand juni!

Dit jaar heeft Marit laten zien hoeveel kwaliteiten ze bezit door als commissielid een geweldig IUTT op de kaart te zetten! De flitsende mediaberichten, de ultrascherpe foto’s en de knallende website: allemaal mogelijk gemaakt door Marit. Ook was ze deels verantwoordelijk voor alle feesten en partijen rondom IUTT. Wat een groot succes was!

Aankomend jaar durft ze meer aan, veel meer… Zo zal ze namelijk de teugels in handen hebben van de vereniging als voorzitter van het 45e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos en zal ze alles in goede banen gaan lijnen! Heel veel succes, maar vooral veel plezier komend jaar!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is,…
Lees Verder

Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert…