International University Totelos Tournament

Ieder jaar met hemelvaart organiseert Totelos haar eigen internationale zaalvoetbaltoernooi: het International University Totelos Tournament, IUTT. Het IUTT omvat zowel een mannen als een vrouwen toernooi en er doen rond de 350 deelnemers uit meer dan 10 verschillende landen mee. Naast prestigieus zaalvoetbal staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. Het is tevens een uitgelezen kans om je professionele ervaring te vergroten door deel te nemen aan de commissie! Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend leuk. De meest recente informatie over IUTT kan je vinden op de IUTT website.

Externe toernooien

Een aantal keer per jaar doen we met Totelos mee aan een toernooi van een andere vereniging, in zowel binnen- als buitenland. Wil je de trots van Totelos verdedigen buiten onze stads- en landsgrenzen, zorg dan dat je erbij bent! Opgeven kan altijd bij het bestuur of via de Totelos-site. Mocht je zelf nog een leuk toernooi kennen voor onze club, maak ook dit dan kenbaar aan het bestuur. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, uitdagende toernooien! Een greep uit de toernooien waar we bijna jaarlijks aan deelnemen: VET (Groningen), TISC (Enschede) en TOFT (Tilburg).

Ledenweekend

De Totelos-weekenden behoren tot de evenementen waarbij er een keer niet gezaalvoetbald wordt. De leden doen dan hun uiterste best om ook over minder belangrijke zaken als auto’s, computers, eten en vrouwen te praten. Vorig jaar vond een zeer geslaagd lustrumweekend plaats en gelukkig zal ook dit jaar zal weer een Totelos-weekend plaatsvinden!

D-Night

De donderdag voor carnaval begint het feest al bij Totelos. De combinatie verkleed voetballen, lachen, gieren en pullen staat ieder jaar weer garant voor een hoop pret.

Vanaf een uur of 23.00 tot 4.00 uur in de ochtend staan de 3 sportcentrumzalen en de kantine met DJ volledig ter beschikking. Dit moet je als student toch minimaal een keer mee hebben gemaakt!

N8 Cantus

De N8 Cantus is de apotheose van het borrelseizoen en de traditionele afsluiter van het zaalvoetbalseizoen. Exact één week na de laatste wedstrijd van het KNVB seizoen staat het Nachtteam aan het hoofd van deze avond vol gieters en sproeiers.

ZATT

Het ZAalvoetbalToernooi der Totelos is een laagdrempelig toernooi voor studenten zowel binnen als buiten Eindhoven. Voor studenten buiten Eindhoven zal een slaapgelegenheid geregeld worden. Naast het toernooi in de middag, zal er diezelfde avond een heuse cantus of activiteit verzorgd worden, waar alle deelnemers meer dan welkom zijn. Hierbij zullen ook andere Totelossers aanwezig zijn, zodat de deelnemers de vereniging kunnen leren kennen.