Zaalvoetbal

Wil jij gaan sporten tijdens je studententijd? Zaalvoetbal bij Totelos betekent voetballen zonder de strijd tegen de elementen te hoeven voeren. Wij bieden trainingen aan en wedstrijden in twee competities: de KNVB en NZVB. Bij de KNVB speel je op vrijdagavond, bij de NZVB op maandagavond. Dit kan op je eigen niveau en altijd in een gezellig team. Je staat dus eigenlijk altijd al 1-0 voor.

Gezelligheid

Het blijft bij Totelos natuurlijk niet rustig na de wedstrijd. In de derde helft, bij borrels en tal van andere evenementen laten we onze échte kwaliteiten zien! We zijn iedere donderdag- en vrijdagavond wel te vinden in onze stamkroeg, Café ’t Lempke op Stratumseind!

Commissies

Wanneer je echt alles uit jezelf wil halen als student, dan kan een commissie natuurlijk niet ontbreken aan de invulling van jouw week. Totelos heeft een breed scala aan commissies beschikbaar, waar jij je beste kant kan laten zien in een hecht team!

Toernooien

Ieder jaar gaan we met Totelos naar verschillende studenten zaalvoetbaltoernooien, zoals in bijvoorbeeld Tilburg, Enschede en Groningen. Ook organiseren we ieder jaar een legendarisch internationaal toernooi, waar net als in andere steden de nacht nu eenmaal langer duurt dan de wedstrijden!

Meer weten?

Het bestuur geeft graag antwoord op al je vragen. Natuurlijk kan je ook een keertje langs komen op een training, je bent van harte welkom om te kijken of het wat voor jou is. Ben je er al uit? Schrijf je dan in!