Vertrouwenscontactpersoon

Onze vertrouwenscontactpersonen (VCP) op dit moment zijn Jan Jenneskens en Daniek Dobber. Een VCP kan benaderd worden bij grensoverschrijdend gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zaken als pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie. Een gesprek met een VCP is altijd vertrouwelijk. Dit betekent dat de besproken zaken niet verder verspreid zullen worden zonder toestemming. Ook is de VCP onafhankelijk van het bestuur en dus ook benaderbaar voor klachten hierover. Een VCP is geen hulpverlener of begeleider, maar kan wel mogelijke vervolgstappen adviseren.

Mocht je liever met iemand anders willen praten, dan is dat ook mogelijk en verwijzen wij je door naar de Eindhovense Studenten Sport Federatie (ESSF) of naar één van de VCPs van de TU/e.

Ik ben altijd bereikbaar via Whatsapp of via de mail. Als je behoefte hebt aan een gesprek (in het echt, telefonisch of anders), kun je het beste eerst even een berichtje sturen om een tijd (en plaats) af te spreken. Ik ben ook bereikbaar als je gewoon iemand wil om mee te praten of ergens mee zit.

Naam: Jan Jenneskens
Mail: jan@totelos.nl
Tel. +31 6 45675907

Je kan mij altijd aanspreken als je ergens meezit. Het fijnst vind ik als je van te voren even laat weten als je behoefte hebt aan een gesprekje, want dan kan ik me hier op voorbereiden. Dit kan je doen door mij een appje te sturen, te mailen, of gewoon na training aan te spreken en dan plannen we een moment in.

Naam: Daniek Dobber
Mail: daniek@totelos.nl
Tel.: +31 6 42035555