Lid worden bij E.S.Z.V.V. Totelos is heel gemakkelijk! Je bent slechts 1 formulier verwijderd van een jaar zaalvoetbal én gezelligheid. Is er iets niet duidelijk of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Inschrijving

Met dit digitale formulier schrijf je je in bij de Eindhovense Studenten Zaalvoetbalvereniging Totelos. Tevens machtig je E.S.Z.V.V. Totelos om je openstaande betalingen automatisch te voldoen. Je hoeft dus zelf geen geld over te maken en bent altijd op tijd betalen. De betalingen zullen geschieden tussen de 26ste van de maand en de eerste van de daaropvolgende maand. Als je je inschrijving verstuurt zal er contact met je op worden genomen door het bestuur.

De machtiging kan ingetrokken worden door dit schriftelijk bekend te maken bij E.S.Z.V.V. Totelos. Het opzeggen van je Totelos lidmaatschap is automatisch ook een beëindiging van de machtiging. Als je de bijdrage van een ander rekeningnummer wilt laten afschrijven, moet je daar zelf een verzoek toe doen. Neem hiervoor contact op met het bestuur. De terugboekperiode is 30 dagen. Bij het inschrijven bij Totelos ga je akkoord met het privacystatement en de gedragscode van E.S.Z.V.V. Totelos.