12 juli 2017

Commissies

Waar studenten zijn, is gezelligheid. Bij Totelos is dit vanzelfsprekend ook meer dan waar! Bij Totelos zijn er door het jaar heen tal van activiteiten waar jij ook onderdeel van kan zijn! Deze activiteiten zijn niet allemaal zaalvoetbal gerelateerd, Totelos heeft van alles te bieden!. Het is ontzettend leuk om met een groepje een activiteit te organiseren en natuurlijk ook ontzettend leerzaam. Schroom niet om je aan te melden voor een van onze commissies en hopelijk zien we jou terug als actieve Totelosser!

Heb je vragen over een van onze commissies, heb je een idee voor een leuke borrel, wil je weten of er nog plek is, of heb je een leuk idee voor een totaal nieuwe commissie? Neem dan contact op met het bestuur op bestuur@totelos.nl en brand los!

IUTT Commissie

Ieder jaar rond Hemelvaart vindt IUTT plaats; het International University Totelos Tournament. IUTT is een prestigieus internationaal zaalvoetbaltoernooi van onze vereniging. IUTT omvat zowel een mannen- als een vrouwencompetitie met in totaal 300 deelnemers van over heel Europa. IUTT is de grootste Totelos activiteit en daarom staat er een 9-koppige commissie aan het roer. De functies binnen deze commissie variëren van de gebruikelijke voorzitter en penningmeester, tot feestcommissaris en Ontbijt, Lunch en Diner-commissaris.

In deze commissie zit altijd een aantal ervaren Totelossers, maar ook als je nog nooit bij IUTT geweest bent is je inbreng van onschatbare waarde. Je leert in je eerste jaar IUTT het meest en jouw nieuwe ideeën kunnen een impuls geven aan het toernooi. Het organiseren van IUTT is een enorme aanrader en een geweldige ervaring!

Ledenweekend Commissie

Na de start van het nieuwe seizoen, beginnen de vragen alweer. “Wanneer is het Totelos ledenweekend?” Deze staat bij al onze actieve leden groot in de agenda en dat is niet zonder goede reden! Tijdens de Totelos ledenweekenden wordt er niet gezaalvoetbald, maar gewoon feest gevierd. Het ledenweekend wordt door een klein clubje van ca. 3 personen georganiseerd en zij vullen het gehele weekend in. Het ledenweekend staat garant voor onvergetelijke dagen vol feest en koud gerstenat en  is daarom een belangrijke commissie. Ieder jaar kijken de leden er vol smart naar uit. We kunnen dus niet zonder je!

 

Batavierenrace Commissie

Jaarlijks klinkt aan het begin van mei het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. De Batavierenrace is de grootste studentenestafetteloop ter wereld, met een deelnemersveld van ruim 13.000 studenten en een gigantisch feest op zaterdag op de campus van de Universiteit Twente. De Totelos Bata-commissie zorgt ervoor dat Totelos wordt ingeschreven voor de Batavierenrace en onze deelnemers tijdig op de juiste locaties worden afgezet. Ook zorgen ze voor genoeg eten en, ook niet onbelangrijk, drinken is zodat onze atleten een sportieve- en recreatieve topprestatie neer kunnen zetten!

 

Activiteiten Commissie

Totelossers hebben natuurlijk niet alleen aan toernooien, borrels of evenementen genoeg om zich te kunnen vermaken. Gedurende het seizoen is er genoeg ruimte voor de activiteitencommissie om leuke activiteiten te organiseren waar onze leden zich helemaal los kunnen laten gaan. Voorbeelden uit het verleden zijn karten, festivals bezoeken of een stedentrip.

D-Night Commissie

De donderdag voor carnaval begint het feest bij Totelos al. De combinatie verkleed voetballen, lachen, gieren en pullen staat ieder jaar weer garant voor een hoop pret. Van 23:00 ‘s avonds tot 04:00 uur in de ochtend staan de 3 sportcentrumzalen en de kantine volledig ter beschikking van ons carnavalstoernooi. De commissie hiervoor bestaat meestal uit ongeveer 3 personen en regelt de uitnodigingen, het speelschema, scheidsrechters en een DJ voor het mooiste carnavalsfeest dat het Sportcentrum kent. In deze commissie zit standaard een bestuurslid, de Commissaris Interne Competitie.

Intro Commissie

De introductieweek aan het eind van de zomervakantie is voor Totelos dé mogelijkheid om de nieuwe lichting studenten enthousiast te maken voor zaalvoetbal en voor onze vereniging. Aan de ene kant gebeurt dit door te helpen met flyeren, tijdens de sportmarkten aanwezig te zijn en mensen te werven voor de introtraining. Aan de andere kant gebeurt dit door veel aanwezig te zijn in stamkroeg ’t Lempke in Totelos kleding en te laten zien dat Totelos veel meer te bieden heeft dan alleen zaalvoetbal. Hoe meer Totelossers hun steentje bijdragen, hoe meer Totelos aan de man wordt gebracht.

De intro-commissie bestaat uit 3 leden van Totelos, die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van activiteiten voor de potentiële leden tijdens de sportmarkten, een goede voorraad flyers en stickers om uit te delen en alle spullen die jullie nodig denken te hebben om nieuwe leden binnen te halen, en natuurlijk het zoeken van Totelossers die aanwezig zijn op de verschillende dagen.

PressCie

De Totelos website is volledig vernieuwd voor een goede start van het seizoen 2017/2018 en zal daarom weer met regelmaat voorzien moeten gaan worden van nieuwe, sappige en interessante nieuwtjes voor onze leden. Vind jij het leuk om nieuwtjes te schrijven over Totelos, of heb jij een leuk idee voor onze website en de tijd en zin om dat uit te voeren? Word dan lid van de website commissie en geef Totelos de digitale hulp die het nodig heeft!

Sponsor Commissie

Totelos kan niet alleen draaien op contributie. Er moeten externe gelden worden binnengehaald om als vereniging het hoofd boven water te houden. Als lid van de sponsorcommissie ga je samen met de Penningmeester van Totelos op zoek naar bedrijven of partijen die bereid zijn een investering te doen in onze prachtige vereniging. In deze commissie zoek je contact met grote- en minder grote bedrijven en ga je met hen in gesprek over hoe hun investering eruit zal komen te zien.

BOEM Commissie

Heb jij een hart voor verhalen schrijven dan wel verhalen verzamelen? Dan zit je op z’n plek bij de BOEM-commissie. De BOEM was voorheen een soort tijdschrift dat eens in de 3 maanden verscheen. Sinds het seizoen 2015-2016 is de BOEM een jaarboek waarin foto’s, uitspraken en verhalen van alle activiteiten waar Totelos zichtbaar is geweest verschijnen. Voor het clubblad moet van alles worden geschreven, bedacht en verzameld om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Jullie hoeven natuurlijk niet alle verhalen zelf te hebben meegemaakt en jullie hoeven ook niet alle stukjes zelf te schrijven. Vraag na ieder evenement, toernooi of groot feest aan iemand van de organiserende commissie of een deelnemer of zij een stukje voor je kunnen schrijven. Het is de taak van de BOEM commissie om deze stukjes vervolgens te bundelen. Wees creatief, niets is te gek!

Zuipklassement Commissie

Elke vrijdagavond laten Totelossers zich zien op Stratumseind, en omdat het onze hoofdsponsor (’t Lempke) het extra gezellig vindt als we elke avond in zijn kroeg staan, staat hier een prijs voor. Je kan punten scoren voor je team als je aanwezig bent op vrijdagavond, maar ook op borrels en andere speciale gelegenheden.  Deze commissie bestaat uit 2 leden die (bijna) elke vrijdagavond in ’t Lempke zijn om te tellen.