Waar studenten zijn, is gezelligheid. Bij Totelos is dit vanzelfsprekend ook meer dan waar! Bij Totelos zijn er door het jaar heen tal van activiteiten waar jij ook onderdeel van kan zijn! Deze activiteiten zijn niet allemaal zaalvoetbal gerelateerd, Totelos heeft van alles te bieden!. Het is ontzettend leuk om met een groepje een activiteit te organiseren en natuurlijk ook ontzettend leerzaam. Schroom niet om je aan te melden voor een van onze commissies en hopelijk zien we jou terug als actieve Totelosser! Heb je vragen over een van onze commissies, heb je een idee voor een leuke borrel, wil je weten of er nog plek is, of heb je een leuk idee voor een totaal nieuwe commissie? Neem dan contact op met het bestuur op bestuur@totelos.nl en brand los!

IUTT

Ieder jaar rond Hemelvaart vindt IUTT plaats; het International University Totelos Tournament. IUTT is een prestigieus internationaal zaalvoetbaltoernooi van onze vereniging. IUTT omvat zowel een mannen- als een vrouwencompetitie met in totaal 300 deelnemers van over heel Europa. IUTT is de grootste Totelos activiteit en daarom staat er een 9-koppige commissie aan het roer. De functies binnen deze commissie variëren van de gebruikelijke voorzitter en penningmeester, tot feestcommissaris en Ontbijt, Lunch en Diner-commissaris.

In deze commissie zit altijd een aantal ervaren Totelossers, maar ook als je nog nooit bij IUTT geweest bent, is je inbreng van onschatbare waarde. Je leert in je eerste jaar IUTT het meest en jouw nieuwe ideeën kunnen een impuls geven aan het toernooi. Het organiseren van IUTT is een enorme aanrader en een geweldige ervaring!

Ledenweekend Commissie

Na de start van het nieuwe seizoen, beginnen de vragen alweer. Wanneer is het Totelos ledenweekend? Deze staat bij al onze actieve leden groot in de agenda en dat is niet zonder goede reden! Tijdens de Totelos ledenweekenden wordt er niet gezaalvoetbald, maar gewoon feest gevierd. Het ledenweekend wordt door een klein clubje van ca. 4 personen georganiseerd en zij vullen het gehele weekend in. Het ledenweekend staat garant voor onvergetelijke dagen vol feest en koud gerstenat en  is daarom een belangrijke commissie. Ieder jaar kijken de leden er vol smart naar uit. We kunnen dus niet zonder je!

Activiteiten Commissie

Totelossers hebben natuurlijk niet alleen aan toernooien, borrels of evenementen genoeg om zich te kunnen vermaken. Gedurende het seizoen is er genoeg ruimte voor de activiteitencommissie om leuke activiteiten te organiseren waar onze leden zich helemaal los kunnen laten gaan. Voorbeelden uit het verleden zijn karten, festivals bezoeken of een stedentrip, maar ook een gezellige barbecue  behoort tot de mogelijkheden.

D-Night Commissie

De donderdag voor carnaval begint het feest bij Totelos al. De combinatie verkleed voetballen, lachen, gieren en pullen staat ieder jaar weer garant voor een hoop pret. Van 23:00 ‘s avonds tot 04:00 uur in de ochtend staan de 3 sportcentrumzalen en de kantine volledig ter beschikking van ons carnavalstoernooi. De commissie hiervoor bestaat meestal uit ongeveer 3 personen en regelt de uitnodigingen, het speelschema, scheidsrechters en een DJ voor het mooiste carnavalsfeest dat het Sportcentrum kent.

BuTo Commissie

Als Totelos vinden we het heel leuk om onze sport door heel het land uit te voeren. Maar wat is nou leuker dan ook eens per jaar het buitenland op te zoeken. Vandaar dat er ieder jaar een buitenlands toernooi wordt opgezocht om daar met zoveel mogelijk teams aan mee te doen. Als commissie ben je verantwoordelijk voor het zoeken en kiezen van het toernooi en ook het regelen van slaapplaatsen en activiteiten om het weekend door te komen vallen onder jou verantwoordelijkheid.

Intro Commissie

De introductieweek aan het eind van de zomervakantie is voor Totelos dé mogelijkheid om de nieuwe lichting studenten enthousiast te maken voor zaalvoetbal en voor onze vereniging. Aan de ene kant gebeurt dit door te helpen met flyeren, tijdens de sportmarkten aanwezig te zijn en mensen te werven voor de introtraining. Aan de andere kant gebeurt dit door veel aanwezig te zijn in stamkroeg ’t Lempke in Totelos kleding en te laten zien dat Totelos veel meer te bieden heeft dan alleen zaalvoetbal. Hoe meer Totelossers hun steentje bijdragen, hoe meer Totelos aan de man wordt gebracht.

De intro-commissie bestaat uit 5 leden van Totelos, die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van activiteiten voor de potentiële leden tijdens de sportmarkten, een goede voorraad flyers en stickers om uit te delen en alle spullen die jullie nodig denken te hebben om nieuwe leden binnen te halen, en natuurlijk het zoeken van Totelossers die aanwezig zijn op de verschillende dagen.

WebCie

Totelos moet mee met zijn tijd, wat inhoudt dat er ook achter de schermen veel moet gebeuren om mee te gaan met de technologie van nu. Hiervoor is de WebCie verantwoordelijk. Zij zorgen voor het technische gedeelte van de website en voor het onderhoud aan het digitale platform waarop alle commissies en actieve leden zijn toegevoegd. Zo werkt de gehele vereniging samen middels Google G Suite producten en wordt Slack gebruikt als communicatieplatform. Als onderdeel van de WebCie bekijk je verbeteringen voor de toekomst en zorg je voor algemeen onderhoud aan de digitale kant van Totelos.

TOTOlos Commissie

De bekende TOTO komt ook voor Totelos! De TOTOlos commissie is sinds 2021 opgericht en gaat ervoor zorgen dat je wedstrijden binnen Totelos kan voorspellen. Afgelopen jaar zijn er al een aantal leden bezig geweest met ideeën bedenken en uitwerken, maar dit jaar wil de commissie een echte pilot gaan draaien.

Totelos kan niet alleen draaien op contributie. Er moeten externe gelden worden binnengehaald om als vereniging het hoofd boven water te houden. Als lid van de Commissie Externe Betrekkingen ga je samen met de penningmeester van Totelos op zoek naar bedrijven of partijen die bereid zijn een investering te doen in onze prachtige vereniging. In deze commissie zoek je contact met grote- en minder grote bedrijven en ga je met hen in gesprek over hoe hun investering eruit zal komen te zien.

BOEM Commissie

Heb jij een hart voor verhalen schrijven dan wel verhalen verzamelen? Dan zit je op z’n plek bij de BOEM-commissie. De BOEM was voorheen een soort tijdschrift dat eens in de 3 maanden verscheen. Sinds het seizoen 2015-2016 is de BOEM een jaarboek waarin foto’s, uitspraken en verhalen van alle activiteiten waar Totelos zichtbaar is geweest verschijnen. Voor het clubblad moet van alles worden geschreven, bedacht en verzameld om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Jullie hoeven natuurlijk niet alle verhalen zelf te hebben meegemaakt en jullie hoeven ook niet alle stukjes zelf te schrijven. Vraag na ieder evenement, toernooi of groot feest aan iemand van de organiserende commissie of een deelnemer of zij een stukje voor je kunnen schrijven. Het is de taak van de BOEM commissie om deze stukjes vervolgens te bundelen. Wees creatief, niets is te gek!

Zuipklassement Commissie

Elke stapavond laten Totelossers zich zien op Stratumseind, en omdat het onze hoofdsponsor (’t Lempke) het extra gezellig vindt als we elke avond in zijn kroeg staan, staat hier een prijs voor. Je kan punten scoren voor je team als je aanwezig bent op donderdag- of vrijdagavond, maar ook op borrels en andere speciale gelegenheden.  Deze commissie bestaat uit 4 leden die (bijna) elke donderdag- en vrijdagavond in ’t Lempke zijn om te tellen.

Van Lint Commissie

In de laatste week voor de winterstop ondergaat het SSC een grote verandering. Het basketbal en handbal maakt deze week plaats voor Tjoekbal, Goalbal en andere sporten die de olympische spelen net niet gehaald hebben. Er is uiteraard ook plek voor Totelos, spelers van elk niveau zijn welkom om te ervaren waarom wij het zaalvoetbal zo mooi vinden. Een toernooi raakt natuurlijk gepaard met goudgeel genot, dus spelers zijn in deze week regelmatig in de late uurtjes te vinden in het SSC. Hier moet je toch bij zijn? Dus meld snel aan voor de commissie!

ZATT Commissie

Tijdens ZAalvoetbalToernooi der Totelos reizen studenten zaalvoetbalverenigen uit alle hoeken af naar ons SSC voor een grandioos eendaags evenement. Naast het toernooi in de middag zal er diezelfde avond een cantus verzorgd worden waar alle deelnemers meer dan welkom zijn. Ons 6 koppig bestuur gaat er voor zorgen dat ZATT een begrip zal worden in de studentenwereld.

Henk Dissel Commissie

Heb jij buiten zaalvoetbaltalent ook nog eens muzieksmaak? Zijn je doopnamen Tino Martin? Ook dan heeft Totelos een commissie die de leegte in je hart kan vullen. De HDC trekt er geregeld op uit om de beste zanger van ‘s lands historie in levende lijve te aanschouwen. Naast Henk zijn we natuurlijk ook fan van andere Nederlandstalige swingers. Hierbij maken we dankzij de NS gebruik van onze huiseigen Henk Dissel Coupé, waar het altijd gegarandeerd feest is. Ben jij helemaal klaar met de mediocriteit van hedendaagse muziek? Wil jij vele onvergetelijke avonden meemaken? Beluister dan hieronder de officiele HDC Dis(sel)co® afspeellijst en wie weet organiseer jij het volgende concert!

BRUG-commissie

Totelos houdt nauw contact met haar oud-leden. Om deze mensen, die toch veel voor de vereniging hebben betekend, tegemoet te komen wordt er onder andere een oud-leden toernooi georganiseerd. Voor de organisatie van het oud-leden toernooi en andere activiteiten is de brug-commissie verantwoordelijk. Deze commissie onderhoudt het contact met de oude leden.

Scheidsrechter Interne Competitie

In de pauzes op maandag tot en met donderdag (11:45 – 13:15 uur) en op woensdagavond (17:00–20:00 uur) organiseert E.S.Z.V.V. Totelos de interne competitie. Deze competitie, onder leiding van onze commissaris Interne Competitie, kan niet zonder scheidsrechters. Daarom hebben we hierbij hulp nodig. Een wedstrijd duurt 25 minuten en hier krijg je ook nog eens €2,50 vergoeding voor.

Wintersport Commissie

Buiten al het voetbalgeweld om moet er natuurlijk ook tijd zijn voor wat winterse ontspanning. Even een reisje naar het buitenland, even een andere kroeg, een andere sport beoefenen. Dit alles kun je meemaken bij de Totelos wintersportvakantie. Bij deze activiteit moet natuurlijk wel van alles geregeld worden. Vervoer, accommodatie, maar ook activiteiten voor overdag en s’avonds. Ben je geen kei in skiën of snowboarden, wees niet gevreesd, ook dan kan het leuk zijn om mee te organiseren.