De trainingen van E.S.Z.V.V. Totelos vinden plaats in het Studenten Sport Centrum Eindhoven en worden geleid door onze trainers Atef el Allouche, Raymond Starke, Melissa Grunewald en Radman Hosseinzadeh.

De training op maandagavond is een open training, iedereen die in het bezit is van een sportkaart is vrij om op deze avond kosteloos mee te trainen. Op dinsdag en donderdag wordt er getraind door onze (trainings-)leden. Op dinsdag wordt er gemengd getraind, op donderdag is er een aparte dames- en herentraining. Wanneer je interesse hebt om op dinsdagen en donderdagen te trainen, is het mogelijk om trainingslid te worden voor €20,- per collegejaar. Als wedstrijdlid heb je automatisch toegang tot de dinsdag- en donderdagtrainingen.

Op woensdagavond en maandagavond wordt er getraind door de selectieteams. Deze training is alleen op uitnodiging van de trainers of het bestuur toegankelijk.

Naast de reguliere training is het voor alle leden mogelijk om deel te nemen aan de technische training, deze vindt plaats voor de reguliere donderdagtraining en duurt een uur. De technische training, gegeven door Raymond Starke, wordt om de week afgewisseld met de tactische training, gegeven door Atef el Allouche. De tactische training is alleen voor wedstrijdleden die daar met hun team deel aan kunnen nemen.

DagTrainingTijdLocatieTrainer
MaandagGemengd17:00 – 18:30Hal 1Radman Hosseinzadeh
MaandagSelectie20:00 – 21:30Hal 2Atef el Allouche
DinsdagGemengd18:30 – 20:00Hal 3Raymond Starke
WoensdagSelectie20:00 – 21:30Hal 2Atef el Allouche
DonderdagTactiek/Techniek17:30 – 18:30Hal 1Atef el Allouche/Raymond Starke
DonderdagHeren18:30 – 20:00Hal 1Atef el Allouche/Raymond Starke
DonderdagDames18:30 – 20:00Hal 3Melissa Grunewald

Trainers

Atef el Allouche

Atef is onze trainer van de donderdagse herentraining en ook van onze heren-selectieteams. Met onze recreatieve spelers weet hij katerbestendig te trainen, maar luister wel naar zijn tactische aanwijzingen! Deze energieke coach weet bij iedere wereldgoal nog wel een verbeterpunt te vinden en mede dankzij zijn onvermoeibare inzet, zijn onze selectieteams zeer geduchte tegenstanders. Mede dankzij Atef is Heren 1 in het seizoen 2016/2017 kampioen geworden in de Hoofdklasse en hierdoor gepromoveerd naar de Topklasse!

Raymond Starke

Raymond is de voormalige trainer van onze damesteams en tevens ex-coach van Dames 1. Onder Raymond hebben onze dames al behoorlijke successen geboekt, zoals de titel van de hoofdklasse in 2016/2017 en sinds het seizoen 2013/2014 zijn de Totelos dames titelhouders van de regionale beker. In 2016/2017 schopte Dames 1 het zelfs tot de halve finale van de landelijke beker, een historische prestatie voor Totelos. Raymond is daarmee met recht een succescoach te noemen! Raymond geeft nog steeds elke dinsdag training aan alle leden en is ook om de week op donderdagavond als trainer van de heren en technische training te vinden.

Melissa Grunewald

Melissa speelde voorheen bij Dames 1 en heeft daarmee heel wat prestaties geleverd. Ze zijn o.a. drie keer op rij kampioen geworden in de Hoofdklasse en zouden zelfs bijna Eredivisie gaan spelen. In het seizoen 2013/2014 heeft Melissa zich ook op een andere manier ingezet voor de vereniging door bestuur te doen. Na al die jaren gevoetbald te hebben heeft ze besloten om de rol als trainster op zich te nemen. Vanaf het seizoen 2019/2020 geeft Melissa elke donderdagavond de training aan de dames.

Radman Hosseinzadeh

Radman is dit jaar de nieuwe trainer op de maandagavond. Zelf heeft hij op hoog niveau gevoetbald en hij is tegenwoordig actief als selectietrainer bij Pusphaira. Met zijn ervaring is hij dé geschikte persoon om verdwaalde veldvoetballers bij te spijkeren op het gebied van zaalvoetbal. Hij is elke week te vinden bij de open training op maandagavond.