De trainingen van E.S.Z.V.V. Totelos vinden plaats in het Studenten Sport Centrum Eindhoven en worden geleid door onze trainers Atef el Allouche, Raymond Starke, Melissa Grunewald en Joey van Hoof.

De training op maandagavond is een open training, iedereen die in het bezit is van een sportkaart is vrij om op deze avond kosteloos mee te trainen. Op dinsdag en donderdag wordt er getraind door onze (trainings-)leden. Op dinsdag wordt er gemengd getraind, op donderdag is er een aparte dames- en herentraining. Wanneer je interesse hebt om op dinsdagen en donderdagen te trainen, is het mogelijk om trainingslid te worden voor €20,- per collegejaar. Als wedstrijdlid heb je automatisch toegang tot de dinsdag- en donderdagtrainingen.

De selectie traint op maandag- en woensdagavond. Deze training is alleen op uitnodiging van de trainers of het bestuur toegankelijk.

Tactiek/Techniek trainingen donderdag

Naast de reguliere training is het voor alle leden mogelijk om deel te nemen aan een technische training, voor wedstrijdleden is er ook nog een tactische training. Deze trainingen worden gegeven door Atef el Allouche. De technische en tactische training vinden plaats voor de reguliere donderdagtraining en duren een uur.

De tactische training is alleen toegankelijk voor teams van de KNVB en NZVB. Hiervoor geldt dat er een minimum van vier spelers aanwezig moet zijn om je als team aan te kunnen melden. Aanmelden voor de tactische training gaat via de bestuursleden Luka (06-86646485) en Lars (06-40218835). Aanmelden is verplicht voor deelname! Mocht de training al vol zitten op het moment van aanmelden, dan krijg je prioriteit voor de volgende training, mits je dan ook genoeg spelers van een team kan garanderen. Voor het rooster (en beschikbaarheid) klik hier.

Keeperstraining donderdag

Tegelijkertijd met de tactiek/techniek training wordt er op donderdag ook een keeperstraining aangeboden. Voor meer informatie en aanmelden kun je een bestuurslid benaderen of de trainer van de keeperstraining Joren (06-28523037).

DagTrainingTijdLocatieTrainer
MaandagOpen, Gemengd17:30 – 19:00Hal 1Joey van Hoof
MaandagSelectie20:00 – 21:30Hal 2Atef el Allouche
DinsdagGemengd18:30 – 20:00Hal 3Joey van Hoof
WoensdagSelectie20:00 – 21:30Hal 2Atef el Allouche
DonderdagKeeperstraining17:30 – 18:30Hal 1Joren Hansen/Mathijs Mientjes
DonderdagTactiek/Techniek17:30 – 18:30Hal 1Atef el Allouche
DonderdagHeren18:30 – 20:00Hal 1Raymond Starke
DonderdagDames18:30 – 20:00Hal 3Melissa Grunewald

Trainers

Atef el Allouche

Atef is onze trainer van de donderdagse techniek/tactiek training en ook van onze heren-selectieteams. Met onze recreatieve spelers weet hij katerbestendig te trainen, maar luister wel naar zijn tactische aanwijzingen! Deze energieke coach weet bij iedere wereldgoal nog wel een verbeterpunt te vinden en mede dankzij zijn onvermoeibare inzet, zijn onze selectieteams zeer geduchte tegenstanders. Mede dankzij Atef is Heren 1 in het seizoen 2016/2017 kampioen geworden in de Hoofdklasse en hierdoor gepromoveerd naar de Topklasse!

Raymond Starke

Raymond is de voormalige trainer van onze damesteams en tevens ex-coach van Dames 1. Onder Raymond hebben onze dames al behoorlijke successen geboekt, zoals de titel van de hoofdklasse in 2016/2017 en sinds het seizoen 2013/2014 zijn de Totelos dames titelhouders van de regionale beker. In 2016/2017 schopte Dames 1 het zelfs tot de halve finale van de landelijke beker, een historische prestatie voor Totelos. Raymond is daarmee met recht een succescoach te noemen! Raymond geeft nog steeds elke donderdag training aan de heren.

Melissa Grunewald

Melissa speelde voorheen bij Dames 1 en heeft daarmee heel wat prestaties geleverd. Ze zijn o.a. drie keer op rij kampioen geworden in de Hoofdklasse en zouden zelfs bijna Eredivisie gaan spelen. In het seizoen 2013/2014 heeft Melissa zich ook op een andere manier ingezet voor de vereniging door bestuur te doen. Na al die jaren gevoetbald te hebben heeft ze besloten om de rol als trainster op zich te nemen. Vanaf het seizoen 2019/2020 geeft Melissa elke donderdagavond de training aan de dames.

Joey van Hoof

Al sinds zijn 12e is Joey actief als zaalvoetballer. Na 3 seizoenen lang bij Totelos gespeeld te hebben, maakte Joey in 2019 de stap naar Eerstedivisionist BE’79, die nu uitkomen in de Eredivisie van het zaalvoetbal. Vanaf het seizoen 2020/2021 geeft Joey trainingen bij Totelos. Hij geeft de open training op de maandagen en de gemengde training op de dinsdagen. Naast de trainingen bij Totelos, werkt Joey ook als fysiek trainer in de jeugdopleiding van FC Eindhoven.

Sil Heijnen

Sil Heijnen, beter bekend als ‘Hakkie’, is onze nieuwste trainer/coach. Met twee bestuursjaren en talloze commissies heeft hij zijn stempel gedrukt bij Totelos! Met een geweldige carrière in de NZVB-competitie is het geen verrassing dat Sil de beste van de beste van Totelos gaat trainen en coachen. Sil zal daarom Atef El Allouche assisteren bij het trainen/coachen van de herenselectie.