Welkom! Op deze pagina kan je all informatie vinden over het negende lustrum der E.S.Z.V.V. Totelos.

In Dante’s “Paradiso,” het derde en laatste deel van zijn briljante en schittermagische meesterwerk “De goddelijke komedie,” beschrijft de klassieke dichter zijn reis door het Paradijs en zijn ontmoetingen met engelen en zijne goddelijkheid. Het Paradijs wordt voorgesteld als een opeenvolging van negen steeds schonere hemelen, waar de negende sfeer totale volmaaktheid verbeeldt. Dante’s reis door deze hemelse rijken symboliseert de zoektocht naar spirituele vervulling, wijsheid en verlichting.

Zoals Dante streeft naar spirituele groei en goddelijkheid, streven wij als zaalvoetballers naar ontwikkeling en vermaak in de zaal en daarbuiten. Na vijfenveertig jaar en dus ons negende lustrum, hebben we de reis naar Dante’s Paradiso bijna volbracht. Via toernooien van niveau als VET en TOFT hebben wij onze vaardigheden op en naast het veld uitentreuren geoefend. In de afgelopen vijf jaar is naast ons aller heilige IUTT een nieuwe heilige geïntroduceerd: ZATT. De vijf jaar naar ons negende lustrum toe zijn natuurlijk ook gevormd door (avond)klokjes, 1,5-meter en online borrels. Maar elke gemiste training, wedstrijd en stapavond heeft ons alleen maar meer doen verlangen naar onze eigen verheffing, climax en Paradijs en dat gaan we dit jaar met jullie vieren. 

Laat dit negende lustrum een flitsende tijd zijn om terug te kijken op onze reis de afgelopen vijf jaar. Waar Dante’s “Paradiso” uitmondt in de goddelijkheid van de negende hemel, arriveren wij daar aan het eind van ons negende lustrum ook. En waar Paradiso voor dit lustrum misschien het einddoel is, blijft het slechts een stap in de zoektocht naar ons werkelijke ‘Totelos’. Laten we dit jaar proosten op ons Paradijs, onze club: E.S.Z.V.V. Totelos.

In het logo komen de negen hemelen in de cirkels naar voren. De onderbroken cirkels voor de reis die we al afgelegd en gevierd hebben in onze acht vorige lustrums. Paradiso, het thema van dit jaar, komt terug in de zwaardere cirkel die alle vorige lustrums overstijgt. Daarnaast blijven we dicht bij de typische rode toteloskleur met dit logo, maar iets donkerder omdat het natuurlijk een speciaal jaar is. Tot slot is de nadruk gelegd op de klassieke insteek van dit lustrumthema door middel van een Romeinse negen met de 45 jaren sinds onze oprichting.

Lustrumactiviteiten

Openingsfeest en thema bekendmaking

18/11/2023

Lustrum ledenweekend

24/11/2023-26/11/2023

Oud-Leden Toernooi

09/03/2024

Gala

01/06/2024

Verrassingsactiviteit

TBA

Lustrum merch

Bij het negende lustrum hoort natuurlijk ook merch. Vier het lustrum in stijl met deze exclusieve items! De items zijn te bestellen via onderstaande form. Ze zullen beschikbaar zijn om te bestellen tot en met 2 december 2023, dus zorg dat je op tijd bestelt.