Totelos 7N

v.l.n.r.: Niels van Acht, Boaz Voogt, Koen Starrenburg, Shreyansh Goyal, Tom Vervenne

Niet op foto: Kez van Aaken, Daniel van den Bos, Max Uijlenhoet

Hoi, wij zijn Totelos N7, een team van 8 enthousiaste heren die dit studiejaar allemaal voor het eerst wedstrijden voetballen in de NZVB. Ons team bestaat uit onze keeper, Shreyansh, oftewel onze Shrey, en onze 7 heren, Niels, Daniel, Tom, Kez, Boaz, Max en Koen. De laatste van het rijtje, Koen is onze aanvoerder, ook wel deurmat. De details hoe dit tot stand is gekomen zullen we jullie besparen, maar dat weerhoudt ons er niet van dat we er hard om gelachen hebben.

Ons team is pas sinds dit studiejaar samen. Dat betekent dat we in de zaal nog veel te leren hebben. Individueel gezien hebben we allemaal genoeg kwaliteiten. Van onze 8 spelers hebben we nagenoeg allemaal al een aantal jaren op het veld gevoetbald, van IJmuiden tot Valkenswaard, tot onze keeper Shrey die in India op het veld stond. Dit is dan alleen wel een stukje anders dan de tactieken in de zaal, waar we hard aan werken om dat te verbeteren.

Dit seizoen zijn we dan ook lekker bezig, met 8 van de 9 wedstrijden gewonnen. Voor een eerste jaar in de zaal zijn wij daar dan ook erg trots op, maar we zien natuurlijk dat er verbetering in zit en dat we door kunnen groeien als team.

Buiten het veld hebben we het met z’n 8en natuurlijk ook leuk. Na iedere pot die we voetballen drinken we met een groot deel van het team vaak nog lekker minimaal een biertje, zowel op de tribune of in de kantine van de desbetreffende zaal waar we hebben gespeeld. Ook zijn er plannen om dit jaar nog een belangrijke activiteit te organiseren: ons eigen N7 weekend, waar we lekker een weekendje weggaan met z’n allen. Waar en wanneer dat gaat zijn moeten we nog uitzoeken, maar of we daar naar uitkijken is voor niemand van ons een vraag!

Stand

Programma

Resultaten