Totelos T7

Achterste rij, v.l.n.r.: Alexander Ivanov, Martijn Wildemans, Olaf Geelen, Finnten Spek

Voorste rij, v.l.n.r.: Olav Borghart, Yann van Eijk, Sander Klomp (T10), Thomas Nederlof, Ryan Lemasoa

Ontbreekt op foto: Thomas Pilaet

Zeven, volgens sommige religieuze het  teksten het getal der geluk. Of dit zich al vertaald heeft naar winst en punten voor dit team? Neuh, maar soms moet je je geluk maken.

Zo wordt vaak gezegd: “Wanneer het leven je citroenen geeft, pak er dan wat tequilla bij en maak er een mooie avond van”. Dit motto is ook tekenend aan de prestaties die dit team levert. In de 3e helft dan wel, waar deze mannen van T7 hun geluk niet op kunnen.

Een korte introductie. Captain en doelman is de ervaren rot Thomas “Piraat” Pilaet, die zijn naam eer aan doet door dikwijls een bal uit zijn net te vissen. Als laatste man fungeert Olav “Olav” Borghart of Olaf “Lange” Geelen. Het Olav-Olaf blok, coacht de mannen op de flank. Zijnde: Yann “rooie uit Rooi” van Eijk, onze rots in de branding; Thomas “Stanley” Nederlof, die altijd messcherp in het veld staat;  Ryan “Robinho” Lemosa, onze dribbelkoning en Alexander “Marathon” Ivanov, die de meeste meters maakt. Tot slot, komt het spel samen bij Martijn “Tinus” Wildemans, onze spits met een niet te beschrijven balgevoel.