Technique and goalkeeper training

English Below! 

Glipt de bal net iets te vaak onder je voet door? Verlies je meer één op één acties dan dat je er wint? Stuitert de bal vaak een halve meter weg als je hem aanneemt? Of kun je gewoon niet genoeg krijgen van zaalvoetballen en train je graag nog een extra half uurtje? Kom dan op donderdag om 18:00 uur naar de techniektraining in hal 3. Het duurt een half uurtje, waarna je meteen door kunt naar de reguliere training. De training staat onder leiding van Raymond, die jullie graag wat extra kneepjes van het vak bijleert. Toegankelijk voor zowel dames áls heren!

Ben je keeper en wil je graag je skills een update geven? Dan hebben we speciaal voor jullie een keeperstraining! Deze valt tegelijk met de techniektraining en de eerste training vindt plaats op donderdag 23 november om 18:00 uur in hal 3. De intentie is om de keeperstraining eens in de twee à drie weken plaats te laten vinden, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen en de trainers 😉 De eerste trainingen staan onder leiding van Guido Brouwers, de keeper van Totelos 1!

We zien jullie allemaal graag verschijnen op één van deze trainingen! Heb je er vragen over? Dan kun je altijd even contact opnemen met het bestuur!


Does the ball just slip under your foot a little too often? Do you lose more one-on-one actions than you win? Does the ball often bounce half a meter away with the first touch? Or can you just not get enough of indoor football and do you like to train an extra half an hour? Then come to the technique training in hall 3 on Thursday at 18:00h. It takes half an hour, after which you can go straight to the regular training. The training is led by Raymond, who will teach you some extra tricks of the trade. Accessible for both ladies and gentlemen!

Are you a goalkeeper and would you like to update your skills? Then we have a goalkeeper training especially for you! The first training takes place on Thursday 23 November at 18:00h in Hall 3. The intention is to have the goalkeeper training taking place every two to three weeks, but this is dependent on the availability of the halls and the trainers 😉 The first training sessions are led by Guido Brouwers, the keeper of Totelos 1!

We all look forward to seeing you at one of these trainings! Do you have any questions? Then you can always contact the board!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is…
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…