Ledenweekend Den Haag

Afgelopen weekend ging Totelos met het grootste deel van de actieve leden op bezoek bij onze Mark in Den Haag, waar Totelos flink de vinger aan de pils heeft gehouden. Onderweg richting Den Haag braken de eerste gemoedelijke zangpartijen al uit in de inmiddels klassieke Henk Dissel coupé en werden de opdrachten uitgedeeld waar de meegereisde Totelossers zich flink op konden uitleven. Eenmaal gearriveerd in het Hostel wachtte het vooruit gereisde deel van de commissie ons op met een behoorlijke hoeveel kwaliteitspils in een schitterende winkelwagen, die over het verloop van het weekend almaar lichter en leger werd.

Op vrijdagavond werd de eerste stapavond een feit, waar er na lang dubben en twijfelen onderdak werd gevonden in Café Millers, waar men tot in de vroege uurtjes kan rekenen op wat zeker een aardig feestje mag heten. Onze huis-DJ Frenk Cleven wist het nog zo ver te schoppen om zijn muzikale talenten ten toon te mogen stellen achter de draaitafel, waar niet alleen het aanwazige Totelos publiek maar ook de reguliere bezoekers zich wel raad mee wisten.

Een vroege ochtend werd het niet op zaterdag, daar de commissie gerekend had op leden die zich op zijn minst krokant en brak zouden voelen. Gelukkig hadden ze geen sportieve activiteiten zoals lasergamen en bungeevoetbal ingepland, want daar zouden sommigen toch behoorlijk ziek van kunnen worden… Nadat een enkeling zijn ontbijt toch echt even wilde introduceren aan de tramrails, arriveerde het bonte gezelschap uiteindelijk bij de Uithof en kon het sportieve geweld beginnen en na een aantal uur ook weer eindigen. De moegestreden Totelossers mochten zich in het Hostel gaan voorbereiden op een avondmaaltijd met pizza en pils, een sporadisch Jantje op FIFA en daarna zou de kroegentocht van start gaan. Dit zou echter niet zonder een klein pubquizje gebeuren, waar natuurlijk allerlei kennis gevraag werd waar alleen de slimsten der Totelos het antwoord op zouden kunnen geven.

De FIFA aangelegenheid werd door velen met beide handen aangegrepen om op een virtueel veld de strijd met elkaar aan te gaan. Op een echt veld is immers niets voor de doorgewinterde zaalvoetballer, vanuit de veiligheid van een warm hostel durven ze het gras nog wel te bekijken. De pilsjes verdwenen in de maagjes, de pizza’s veelal naast een bed ter voorbereiding op het ontbijt, de pubquiz werd velen intellectueel te veel en de kroegentocht ging van start. In de verscheidene kroegen kwamen de Totelossers de commissieleden tegen die daar voorbereid zaten met spellen, pitchers en hier en daar een aangeschoven, aangeschoten zus.

Het eind van de avond naderde sneller dan de meesten wilden accepteren en er lag ook nog een verjaardag in het verschiet. Ook daar werd gretig gebruik van gemaakt aan de bar. Nadat de Totelossers zich voldaan voelden, hun stickerwoede hadden uitgeleefd op zowat het volledige interieur van de kroeg en de stad ging slapen, werd het thuis dat alle leden weer op hostel aan gingen. Alle leden? Nee, een aantal Totelossers bleven moedig weerstand bieden aan de sluitingstijd en maakte het leven van de uitsmijters in de omringende kroegen bepaald niet gemakkelijk. De een deed dit met wat meer succes dan de ander.

Ook de zondagochtend was er weer een uit de categorie: “Teeeering”, dus de douches draaiden overuren. Een ziek lid hier, een hoofd-met-bult-erop lid daar, bij tijd en wijlen leek er een haastige IC opgezet te zijn. Gelukkig zijn Totelossers voor de duvel nog niet bang en kregen zij hun spullen weer netjes bij elkaar om met de trein weer huiswaarts te reizen. De avond werd nog afgesloten in Café ‘t Lempke met de echte strijders, die hier ook nog eens PSV zeer verdiend van Excelsior zagen winnen. Het was voor iedereen een fantastisch weekend geworden.

De redactie en het bestuur willen via deze weg de ledenweekendcommissie bijzonder hartelijk danken voor de inzet en nog veel meer voor het eindresultaat. Wát een weekend en wát een feest. Alle 33 aanwezige leden hebben genoten van het Haagse weekendje weg, de volgende commissie gaat hier nog een hele kluif aan hebben!

Aan alle meegereisde leden bedankt en hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer allemaal bij! Mocht je meer foto’s willen zien van dit weekend, kijk dan in het foto archief!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽️TIT2⚽️

On Wednesday, January 31, TIT (Totelos Internal Tournament) took place for the second time. Once again, 8 teams…
Lees Verder

✨Lustrumgala🥂

Op 1 juni was het dan zo ver, het IXe Lustrumgala van E.S.Z.V.V. Totelos!🥂 Het Lustrumjaar is bijna…