Winterkampioen Zuipklassement! ?

Nieuw jaar, beste wensen, goede voornemens, bla bla bla.. Hou maar op. De spanning in de standenlijst van het Zuipklassement is al weken om te snijden. Wat een ongekend spannend seizoen! En we zijn pas net begonnen. Nieuwkomer T6 kende een explosieve start, T3 ging 12 (!) weken aan kop, N8 kwam vervolgens zoals verwacht langszij, maar wie gaat er met de winst vandoor?

De legendarische Ruslandborrel gaf T4 de nodige eindsprint en zijn daarmee met 2 punten voorsprong de winterkampioen in het zuipklassement! De commissie moet nog even in beraad over hoe precies de prijzen worden verdeeld en daarmee ook even in overleg met het bestuur, maar er mocht alvast worden opgeschept tijdens de kerstdagen bij familie! De commissie geeft de complimenten aan T4 en hoopt weer op een spannend en vooral gezellig zuipklassement in het nieuwe jaar!

De volledige uitslag is als volgt. Vergeet niet ook nog het volledige bericht te lezen! Tenslotte wil de auteur jullie nog een goed voornemen meegeven. Ook jouw team kan het Zuipklassement winnen! Je hebt waarschijnlijk toch niet veel beters te doen op donderdag- en vrijdagnacht, of wel? ?

Uitslag Winter-Zuipklassement 2017/2018

1: T4 – 41
2: N8 – 39
2: T3 – 39
4: T6 – 27
5: D3 – 27
6: D1 – 23
7: N1 – 21
8: N2 – 15
9: N5 – 14
10: D2 – 14
11: D4 – 8
12: T1 – 5
13: N3 – 3
13: T2 – 2

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…