FC Bijbal & Co wint TIT2

Na het eerste Totelos Internal Tournament (TIT) vond gisteren het tweede toernooi van dit seizoen plaats. Waar het eerste toernooi nogal koud was, was het woensdag erg regenachtig. Dit weerhield de 13 deelnemende teams er echter niet van op hun fiets te stappen richting het SSC! De winnaar van TIT1, Zlatan Approves, deed dit toernooi niet mee, welk team ging er ditmaal met de winst vandoor?

In Poule C won FC Bijbal & Co van Ichthus C.S.V.T. en PDEngedeng, maar lieten ze punten liggen tegen Today Soccer (1-0). Hierdoor werden zij tweede en mochten zij vervolgens het opnemen tegen de nummer 2 van Poule A, AC Pandanoccio. Na penalties ging echter FC Bijbal & Co er toch met de winst van door. Na een overwinning op MadMaxwell mochten ze het in de finale opnemen tegen hun gedoodverfde concurrent, International Team.

De finale was een felle strijd maar beide teams verzaakten te scoren waardoor ze weer penalties moesten gaan nemen. Al vrij snel stond het 3-3 en was het de vraag welk team als eerste ging missen. Na een strak geplaatste bal bij de linkerpaal van de keeper van FC Bijbal & Co trokken zij uiteindelijk toch aan het langste eind; 5-4!

Het gehele bestuur feliciteert FC Bijbal & Co met de verdiende overwinning!

 

FC Bijbal & Co uitzinnig na hun toernooioverwinning.

 

 

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…