E.S.Z.V.V. Totelos celebrates its 40th birthday!

Vandaag is het 6 november. Precies veertig jaar geleden werd E.S.Z.V.V. Totelos opgericht. Van harte aan alle huidige en oud Totelos leden! Dit lustrum zal op vele manieren gevierd worden dit jaar. Neem de wintersport vakantie, het OLT (oud-leden toernooi) of het gala. Exclusieve lustrum merchandise zal ook geïntroduceerd worden. Daarnaast is 40 niet zomaar een getal voor Totelos. Het is ook Eindhovens regiocode en we zouden we dat zomaar eens in de Lustrum kleding geïntregeerd kunnen hebben. Kom ons 8e Lustrum vieren en aanschouw de aankodiging van de Lustrum plannen en kleding tijdens de lustrumborrel op 17 november.


Today is November 6th. Exactly forty years ago E.S.Z.V.V. Totelos was founded. Congratulations to all current and former Totelos members! This lustrum will be celebrated in many ways this year. Take the wintersport holiday, the OLT (former members tournament) or the gala. Exclusive lustrum merchandise will also be introduced. Besides, 40 is not just any number to Totelos. It’s also Eindhoven’s area code and we might just have integrated that in the Lustrum clothing. Come celebrate our 8th Lustrum and see the release of the Lustrum plans and clothing at the Lustrum Drink on November 17th.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…