Familie Borrel

English below

Op donderdag 16 juni sloegen Dames 2 en 3 de handen ineen en organiseerden samen een familieborrel. Broers, zussen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes, neven en nichten, ze waren allemaal welkom op deze avond. Om de ultieme Totelos-ervaring te krijgen en te laten zien wat jou familie te bieden had, was er de mogelijkheid voor gezinsleden om mee te doen bij de training in het SSC. Verschillende familieleden waren aanwezig en het was een zeer geslaagde training. Daarna vond de borrel plaats in ’t Lempke. De dames organiseerden een quiz om de gezinsleden meer te leren over Totelos en het studentenleven in Eindhoven. Al met al was het een erg leuke avond en willen we dames 2 en 3 bedanken voor het organiseren van deze avond!

On Thursday June 16 Ladies 2 and 3 joined forces and organized a family drink together. Brothers, sisters, fathers, mothers, grandfathers, grandmothers, uncles and aunts, cousins, they were all welcome this evening. To get the ultimate Totelos experience and show what your family had to offer, there was the possibility for family members to join the training at the SSC. Several family members were present and is was a very successful training. After that, the drink took place in ‘t Lempke. The ladies organized a quiz to learn the family members more about Totelos and the student life in Eindhoven. Overall, it was a very fun evening and we would like to thank ladies 2 and 3 for organizing this evening!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2018

~English below~ Beste leden, Het leukste Totelos toernooi van het jaar komt er weer aan: ‘I.U.T.T.’. Voor de…
Lees Verder

Save the date

Lieftallige Totelossers, Het einde van het seizoen is in zicht, dit betekent; leuke finales, gave activiteiten en meer!…