Zlatan Approves wint TIT 1

Afgelopen woensdag, 7 november, vond weer het eerste Totelos Internal Tournament (TIT) plaats van dit seizoen. Het toernooi zag niet alleen een nieuwe organisator in Commissaris Interne Competitie, Inge Hoedemakers. Ook zag het een nieuwe sponsor in TMC. De aanmeldingen stroomde binnen en al snel zat het toernooi met twaalf teams vol.

Het toernooi werd gespeeld in twee poules van zes teams. De beste vier teams van elke poule kwalificeerden zich voor de volgende ronde. Zlatan Approves wist in de poule fase alle wedstrijden te winnen. Hierdoor kwalificeerde ze zich als nummer 1 voor de kwartfinale. Hier wisten ze ook te winnen van de nummer vier van poule A, Kaas. Na een overwinning op The Winners of the Last Year in de halve finale, mochten ze het in de finale opnemen tegen TU/e Legends.

De finale ontwikkelde zich in een spannende en felle strijd, maar alsnog verzaakte beide teams te scoren. Hierdoor moest de winnaar van TIT 1 bepaalt worden doormiddel van een penalty shoot-out. Deze keer wisten beide teams wel vele malen te scoren, maar uiteindelijk trok Zlatan Approves aan het langste eind!

Het gehele Totelso bestuur wil hierbij Zlatan Approves feliciteren met de verdiende overwinning!

Na afloop van het toernooi wisten de teams zich goed te vertegenwoordigen in de kantine. Hier had TMC een leuke borrel georganiseerd. Hiervoor grote dank!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🍻OKTEMBERFEST! 🍻

Last Tuesday, November 15th, the first AcCie event was organized. Subtly named: ‘Oktemberfest’! You heard that right: Oktemberfest…
Lees Verder

New Members Activity

Tuesday 27th of September the New Members Activity took place! We first went to Laser Quest Eindhoven where…