Balea Bulls wint TIT 2

Gedurende de tentamenweken van het tweede kwartiel streden 8 teams in het tweede Totelos Interne Toernooi tegen elkaar voor eeuwigdurende roem, een rondje drinken en het recht om mee te doen met het Algemeen Kampioenschap (AK). Na de groepswedstrijden bleven er 4 teams over die de knock-out fase ingingen. Bij één van deze wedstrijden kwamen twee teams tegenover elkaar te staan die elkaar goed kende; Shakhaa en International Team. Helaas kon er maar één de beste zijn en met een 3-0 overwinning ging International Team door naar de finale. De andere halve finale ging tussen de Bee Gees en de Balea Bulls, ook hier werd een 3-0 score neergezet en deze keer waren het de Balea Bulls die aan het langste eind trokken en zo hun knappe clean sheet streak voortzetten. De finale tussen International Team en de Balea Bulls werd een spannende pot, waar de Balea Bulls een nipte overwinning neer wisten te zetten door met 2-1 te winnen. We willen alle teams bedankt voor het meedoen en we hopen jullie weer te zien bij de volgende editie van TIT.

English

During the exam weeks of the second quarter, 8 teams competed against each other in the second Totelos Internal Tournament for everlasting glory, some drinks and the right to participate in the General Championship (AK). The group games were played and 4 teams advanced to the knockout stage. In one of the games it was a meeting between two teams that know each other all too well, Shaakhaa and International Team. But only one of them could advance through the final and with a score of 3-0 it was a convincing victory for International Team. In the other bracket, Balea Bulls also won with 3-0 from the Bee Gees as they kept their clean sheet streak from the group stage going. The final between International Team and Balea Bulls was a close and hard-fought game in which Balea Bulls just edged out International Team and won the game with 2-1. We’d like to thank you all for participating and we hope to see you all at the next edition of TIT.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…