Totelossers in Quarantaine – Lobke van Mourik

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Ditmaal laten we BOEM en BUTO commissielid Lobke van Mourik aan het woord.

Hoe ziet mijn leven eruit tijdens quarantaine? Het heeft z’n voor- en nadelen deze tijd. Met natuurlijk wel iets meer nadelen dan voordelen, maar hé elk nadeel heb z’n voordeel.

Zullen we maar beginnen met de nadelen. Ik mis namelijk erg de wekelijkse trainingen, wedstrijden en avondjes kantine. Het voetballen, het maken van een praatje met elkaar en het nuttigen van een biertje waren een vaste routine in mijn week. En als mini autist dat ik ben, hou ik niet zo van veranderingen. Daarnaast mis ik toch wel een beetje de familie. Met een nichtje van 10 weken die ik al 5 weken niet zie, ga ik het allemaal thuis toch wel een beetje missen.

Een ander ding wat misschien een voor- en nadeel is, is dat ik gewoon doorga met afstuderen! De deadline staat nog zoals hij stond voor corona. Dus vanuit thuis werk ik (lees: probeer ik) nog vijf dagen in de week te werken aan mijn scriptie. Fingers crossed dat ik het ook ga halen!

De voordelen die er zijn liggen bij het ontwikkelen van hobby’s. Sommige weten misschien wel dat ik op een vrije school heb gezeten, en zoals de docenten wel eens zeiden: je haalt het kind wel uit de vrije school, maar de vrije school niet uit het kind (barf). Dus ik ben begonnen met schilderen en zoals op de foto te zien ben ik bijna klaar! Heerlijk weer zoals vroeger schilderen op nummer.

En waar bevind ik me dan al die tijd? Momenteel deels op mijn eigen kamer, en deels bij Gkado. Langzaam krijg ik het einde van het tijdperk Gkado mee, waarbij ik al twee inwoners heb zien vertrekken. En momenteel ben ik met de derde inwoner samen aan het verhuizen naar een nieuw stekkie op Strijp! (Ja met Joren). Gelukkig hebben we door de quarantaine genoeg tijd om te verhuizen en alles in te ruimen! En wees gerust, wanneer corona het toelaat komt de housewarming eraan!

Blijf gezond allemaal, houd contact op afstand voor de mentale gezondheid en hopelijk zien we elkaar snel weer!

0 Shares:
You May Also Like