Totelos Dames 1 naar de Eredivisie!

Jarenlang staan ze al bovenaan in Hoofdklasse Zuid 1: Totelos Dames 1. De afgelopen jaren wisten ze het ene na het andere succes binnen te slepen en met 5 recente bekerwinsten en 3 kampioenschappen lijkt er hier ook geen einde aan te komen. Vanzelfsprekend dat er de laatste tijd werd gekeken naar een stap naar het hoogste niveau van Nederland: de Eredivisie. Na jaren van twijfel is het dan eindelijk zover! Met trots kondigen wij aan dat Dames 1 zich heeft geplaatst voor de Eredivisie met ingang van volgend seizoen. Het leek er nog even op dat de coronacrisis roet in het eten ging gooien, maar het is nu officieel.

Als kers op de taart heeft Dames 2 zich geplaatst voor de nieuwe hoofdklasse. Kortom, het feest kan niet op.

Zorg dus dat je komend seizoen enkele vrijdagavonden aanwezig bent om onze dames aan te moedigen.

Namens het bestuur veel succes gewenst volgend seizoen en nogmaals gefeliciteerd!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…