Interesse in Totelos? Neem deel aan de introductie trainingen!

English below!

Beste potentiële Totelosser. Heb jij deze intro al kennis gemaakt met Totelos, of zit je al langer te twijfelen over een carrière als zaalvoetballer? Wil jij de sterren van de hemel spelen in de eerste, tweede of derde helft? Dan ben je bij Totelos aan het juiste adres! Wij willen jou op de best mogelijke manier kennis laten maken met de club. Daarom houden we in de eerste twee weken van het collegejaar trainingen waarin jij kennis kan maken met onze vereniging. Let op: Schrijf je s.v.p. in voor maximaal één sessie per week, zodat anderen ook een kans hebben om deel te nemen! Inschrijven doe je via de volgende link.

Op de vrijdag van de introweek organiseren wij ook workshops zaalvoetbal in het sportcentrum. Gebruik je intro-app om je hiervoor aan te melden!

Dear potential Totelosser. Have you had the chance to meet Totelos this introduction week, or have you been thinking about a career as a futsal player? Do you want to display your skills in the first, second, or third half? Then Totelos is your place to be! To provide the best experience and introduction to our association, we have planned introductory training sessions in the first two weeks of the academic year. Take note: Please refrain from joining more than one session per week to give everyone interested in becoming a member a chance to join! You can sign up via the following link.

On the Friday of the introduction week, we organize workshops futsal in the sports centre. You can enrol for one of these sessions in your intro app!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan…
Lees Verder

Commissieavond

Natuurlijk draait Totelos voornamelijk om het schitterende zaalvoetbal, maar dat is bij lange na niet alles. Totelos organiseert…
Lees Verder

ZATT

This year, for the first time, we were able to enjoy the newest tournament of our association. ZATT had it’s…
Lees Verder

Word Totelosser!

Kom jij ook zaalvoetballen bij de leukste studenten sportvereniging van Eindhoven? Voor iedereen is er plek bij Totelos,…