⚽🍻 VET 🍻⚽

Afgelopen weekend was het weer zover, het Vijfje Extern Toernooi (VET) in Groningen.πŸ₯³ Op vrijdag zijn we met een groep Totelossers in de Henk Dissel CoupΓ© naar Groningen afgereisd. We kwamen wat laat aan en hebben hierdoor het gratis bier gemist, maar gelukkig had Vijfje 5 pitchers bier voor ons achter gehouden.🍻

Op zaterdag werd er daadwerkelijk gevoetbald.⚽ Mede door de korte nacht die we geslapen hebben, waren de prestaties niet super geweldig. Uiteindelijk wisten we net niet door te gaan na de poulefase.

Het weekend hebben we afgesloten door een barbecue in de avond en in de stad, waar de nodige biertjes nog gedronken zijn. Al met al was het een erg leuk weekend en hebben we het weer goed naar ons zin gehad! Bedankt @drsvijfje voor de organisatie!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Totelos Cup 2019

Al decennia lang worden de rijpste en lekkerste tomaten geteeld in Nederland. Deze overheerlijke en sappige groente is…