🍴Vrijwilligersbarbecue 🥓

Als dank voor onze onmisbare Totelos-vrijwilligers hebben we afgelopen vrijdag de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue gehouden. Hierbij hebben we leden die dit jaar hun beste inzet hebben getoond in onze commissies getrakteerd op een welverdiende barbecue met volop vlees en bier.

Tijdens de barbecue werden ook ons jaarboek, de BOEM, en de speciale LustrumBOEM uitgedeeld. Dit gaf iedereen de kans om tussen het voetbal kijken en flunkyball spelen door terug te blikken op zowel het afgelopen jaar als het afgelopen lustrum. Daarnaast hebben we de Totelosser van het Jaar bekendgemaakt en extra in het zonnetje gezet!

Gelukkig bleven de regenbuien uit en hebben we tot laat in de avond een mooie tijd beleefd, die voor velen uiteraard pas eindigde op Stratumseind.

Lieve vrijwilligers, nogmaals super bedankt voor jullie inzet dit jaar! Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een fantastisch seizoen.

0 Shares:
You May Also Like