Maak kennis met het 43e bestuur!

De wissel ALV is al even geleden, dus het is tijd om het 43e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos aan jullie voor te stellen.

Voorzitter – Iris

Allereerst de voorzitter: Mijn naam is Iris, 21 jaar oud en dit voetbalseizoen ben ik de voorzitter van het 43e bestuur van E.S.Z.V.V. Totelos. Oorspronkelijk kom ik uit Borne, een klein dorpje in Twente (nee, dat is geen achterhoek), en voor mijn studie Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool ben ik naar Eindhoven gekomen. In februari 2020 ben ik bij Totelos gekomen, in eerste instantie als trainingslid, maar al gauw werd duidelijk dat ik toch ook graag wedstrijden wilde gaan spelen. Op dit moment maak ik dan ook deel uit van dames 1 waar ik het heel erg naar mijn zin heb! Naast studie en zaalvoetbal vind ik het ook heel leuk om met vrienden af te spreken om bijvoorbeeld drankjes te doen thuis, op het SSC of in de kroeg. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en ik hoop jullie snel te zien tijdens trainingen, drankjes in de kantine, borrels of anderen activiteiten!

Secretaris – Myrthe

Onze secretaris: Mijn naam is Myrthe en ik ben de nieuwe secretaris van het 43e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Toen ik in de interne competitie mee speelde met een vriendenteam, kwam ik erachter dat ik zaalvoetballen erg leuk vond. Inmiddels ben ik twee jaar lid bij Totelos en ben ik nog steeds blij met mijn switch van het veld naar de zaal. Ik speel nu in het gezellige dames 4 en daarnaast kan je me na de trainingen vaak in het de SSC kantine en ‘ t Lempke vinden. Hopelijk tot snel in de kantine of ‘t Lempke!

Penningmeester – Nienke

Onze penningmeester: Mijn naam is Nienke en ik ben dit seizoen penningmeester van het 43e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Ik ben 20 jaar en ik ben net begonnen met het 3e jaar van mijn bachelor Biomedische Technologie. Toen ik twee jaar geleden van Haarlem naar Eindhoven ben gekomen, ben ik gelijk begonnen met zaalvoetballen bij Totelos. Na heel veel jaren op het veld te hebben gevoetbald, zet ik nu al twee jaar mijn voetbaltalent in bij dames 3. Naast voetballen en af en toe studeren, vind ik het ook heel leuk om te reizen en andere sporten te proberen. Ik vind het ook heel leuk om een drankje te doen in de stad of in de kantine van het SSC. Hopelijk tot snel bij de training of een drankje in het SSC of ’t Lempke!

Commissaris KNVB – Joren

Onze Commissaris KNVB: Mijn naam is Joren, en ben dit jaar Commissaris KNVB in het 43e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos. Altijd heb ik een passie gehad voor voetbal, en dan voornamelijk voor keepen. Na jaren op het veld gekeept te hebben, heb ik met studeren vorig jaar de switch naar de zaal gemaakt. Hoewel ik zeer weinig deel uit heb kunnen maken van het spel wegens blessures, bevalt het mij zeer in N8 en T3. Naast zaalvoetbal ben ik druk bezig m’n bachelor Bouwkunde te halen, en met socializen met vrienden (al dan niet onder het genot van een pilsje). Ik ga jullie zien bij de trainingen, wedstrijden, kantine of ‘t Lempke. Tot dan!

Commissaris NZVB – Simon

Onze Commissaris NZVB: Mijn naam is Simon en ik ben onderhand alweer een aantal jaren lid van de leukste studentensportvereniging van Eindhoven. Ik ben dan ook een beetje de opa van het bestuur met mijn 25 jaar oud. Ik studeer aan de ALO om mijn diploma als gymdocent te halen en ik vind het in mijn vrije tijd dan ook heerlijk om sportief bezig te zijn. Daarnaast houd ik ook van een mooie reis maken of om thuis lekker bordspelletjes te spelen. Ik heb komend jaar harstikke veel zin om weer heerlijk de zaal in te kunnen en gezellig met iedereen een biertje te drinken.

Commissaris Interne Competitie – Sophie

Tot slot, onze Commissaris Interne Competitie: Ik ben Sophie en dit jaar mag ik toch wel de mooiste taak op me nemen in het 43e bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos als Commissaris Interne Competitie! Ik ben 22 jaar, woon in Son en Breugel, en ben net gestart met een dubbele Bouwkunde master aan de TU. Hoewel ik een lange tijd op het veld heb gevoetbald, vond ik het in september 2019 tijd voor net iets anders: zaalvoetballen bij Totelos! Ik speel op dit moment in dames 2, waar ik me helemaal thuis voel. Naast zaalvoetbal vind ik het erg leuk om te tennissen, te squashen of een drankje te doen met vrienden. Hopelijk hebben jullie net zo veel zin in komend jaar als ik! Tot snel bij Totelos!

Namens het 43e bestuur hopen wij er een heel leuk en gezellig jaar van te maken!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

🍺N8 Cantus🍺

Friday, May the third, the 8th edition of the N8 cantus took place. A cantus organizedby Totelos’ Afhankelijk…