⚡💥 Totelosser van het jaar 💥⚡

Niemand minder dan Ruben is dit jaar Totelosser van het jaar geworden! 🎉 Waar veel mensen het al hadden zien aankomen was hij zelf volledig verrast toen hij bij de vrijwilligers BBQ de prijs overhandigd kreeg. Maar hij heeft hem zeker verdiend! Hij heeft dit jaar het Ledenweekend georganiseerd, de vereniging voorzien van activiteiten met de AcCie én het geld in de gaten gehouden bij IUTT. 🤑 Dat niet zomaar, hij heeft de welbekende bierkaartjes uitgevonden en daarmee de begroting gehaald 😉 daarnaast was hij ook nog eens zo ongeveer overal bij met zijn Limburgse gezelligheid! 🍻

Alsof dat nog niet genoeg was zullen we Ruben volgend jaar zien als de voorzitter van het 46e bestuur van E.S.Z.V.V. Totelos! 🥂

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ New Trainer!!! ⚽

For many Totelossers it only feels a short while ago that Sil Heijnen, better known as ‘Hakkie’, left…