D-Night 2020 – Het verlate kerstfeest

Het is 20 februari, de donderdag voor carnaval, en iedereen weet wat dat betekent: Een aantal zatte verklede gekken trekken hun zaalvoetbalschoenen aan om furore te maken op het fabuleuze carnavals-toernooi van Totelos, D-Night.

Deze editie, met als thema “het verlate kerstfeest”, had helaas last van het feit dat hal 1 gedurende heel februari gesloten was. Dat betekende dat er dit jaar minder teams konden deelnemen vergeleken met andere jaren. Om dat te compenseren besloten de teams die dit jaar wel mee deden extra veel te zuipen, ofja, zo kwam het in ieder geval wel over. Waar enkele teams lichtelijk aangeschoten het SSC inliepen rond een uurtje of 10/11 dachten andere teams dat het bezoeken van het pullûhrijk dé beste opwarming was voor een lange avond (/nacht) zaalvoetbal. De consequenties van dit soort gedachten werden eenmaal in de zaal vrij snel duidelijk. Normaliter verzinnen verliezende teams tal van reden waarom de wedstrijd verloren werd, maar zoals wel vaker met D-Night sprong één reden erbovenuit: “Het winnende team was niet zat genoeg”. Of dit altijd waar was? Zeer zeker niet, maar ergens zal  er wel een kern van waarheid inzitten. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één team het beste zijn. Deze editie werd gewonnen door de Vedettes door in de finale te winnen van de Bee-Gees. Zoals gewoonlijk werden er ook prijzen uitgedeeld voor het team met de leukste naam en een prijs voor het team dat het leukst verkleed was. Dit jaar wonnen de “Dh-elfjes” de prijs voor de beste naam en “we are so good santa came twice” mocht de trofee voor best verklede team in ontvangst nemen. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij en iedereen volgend jaar weer te zien!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is,…