Hieronder staan foto’s van alle KNVB dames teams. Deze teams spelen voornamelijk op maandag. De teams spelen op niveaus tussen de 2e klasse en hoofdklasse.

Totelos D1

Achterste rij, v.l.n.r.: Melissa Grunewald (coach en veteraan), Julia de Jager, Sanne van Dalen, Ruby van Rijswijk

Voorste rij, v.l.n.r.: Lize Versluis, Sophie Danckaarts, Iris de Roos, Meave Aine O’Hannrachain

Dames 1, het vlaggenschip van de vereniging. Ze hebben al veel kampioenschappen en feesten mogen meemaken. Hoewel het team qua samenstelling behoorlijk is veranderd, pronken ze ook dit jaar gewoon weer bovenaan in de hoofdklasse! Hopelijk kunnen ze de goede lijn doortrekken en een volgend kampioenschap in de wacht slepen.

Totelos D2

Achterste rij, v.l.n.r.: Lisanne Cornelis, Fleur Gulikers, Nienke van den Berg, Iris Janssen

Voorste rij, v.l.n.r.: Mayra Asschert, Lobke van Mourik, Quirine Braat

Dames 2. Een team dat staat voor gezelligheid, een hoge aanwezigheid in de derde helft, keiharde muziek en meezingers in de kleedkamer en gezellige dinertjes voor de wedstrijd. Maar dat ook staat voor fanatisme, willen winnen, en het beste uit onszelf willen halen. Samen gaan we voor de winst. Samen werken we aan het teamgevoel en aan onze kwaliteiten. Samen kunnen en mogen we trots zijn op resultaten die we behalen. Een team dat het samen doet, dames 2!

Totelos D3

Achterste rij, v.l.n.r.: Simon de Nooy (coach en parttime rapper), Marit Schoemaker, Myrthe van Geest, Marit Bosman

Voorste rij, v.l.n.r.: Daniek Dobber, Kayla den Besten, Marlou de Deugd

Ontbreekt op foto: Ine Hikspoors, Doutsen Kazimier, Nina Verbeeke

Ons lieftallige Dames 3 is misschien niet het best presterende team van Totelos, maar daarentegen wel het meest gezellig team, al zeggen we het zelf. Trouw wordt er iedere maandagavond samen gegeten en heerst er een positieve sfeer in het team. Nu de speelsters meer op elkaar ingespeeld zijn, beginnen de wedstrijden ook een stuk beter te gaan. En daarnaast hebben ze een coach aan de haak weten te slaan, niemand minder dan Simon de Nooy! Al met al belooft het een goede tweede helft van het seizoen te worden. 

Totelos D4

Achterste rij, v.l.n.r.: Marit Bosman (D3), Rinske Zandhuis, Arlette Beekman, Lonneke van der Kooij, Anne Slegers

Voorste rij, v.l.n.r.: Eva Klomp, Nina Finta, Eefje Nijenbanning

Ontbreekt op foto: Lian de Jong

Een open, fanatiek, maar vooral gezellig team. Daar staat dames 4 bekend om. Een team waarbij winnen niet het belangrijkste is, maar vooral de gezelligheid voorop staat. Een team waarbij elke goal die er valt, gevierd wordt alsof we kampioen zijn geworden. Een team die na de wedstrijd nog een paar uur in de kantine hangt om zowel de winst als het verlies te vieren. Een team waarbij iedereen welkom is, of je nou kunt voetballen of niet. Een team waarbij het niet uitmaakt wat voor muziek je luistert, het wordt toch wel gedraaid. Zowel in het busje als in de kleedkamer. Een team waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Een team waarbij het team het belangrijkste is. Dat is dames 4.