Hieronder staan foto’s van alle KNVB dames teams. Deze teams spelen voornamelijk op maandag. De teams spelen op niveaus tussen de 2e klasse en hoofdklasse.

Totelos D1

Achterste rij, v.l.n.r.: Lize Versluis, Jia An Moonen, Sanne van Dalen, Melissa Grunewald (coach en veteraan)

Voorste rij, v.l.n.r.: Doutsen Kazimier, Sophie Danckaarts, Lobke van Mourik, Winnie Westerhof

Dames 1, het vlaggenschip van de vereniging. Ze hebben al veel kampioenschappen en feesten mogen meemaken. Hoewel het team qua samenstelling behoorlijk is veranderd, pronken ze ook dit jaar gewoon weer bovenaan in de hoofdklasse! Hopelijk kunnen ze de goede lijn doortrekken en een volgend kampioenschap in de wacht slepen.

Totelos D2

Achterste rij, v.l.n.r.: Boaz Kalkhoven (coach), Iris Janssen, Nienke van den Berg, Fleur Gulikers, Marit Bosman, Pim van de Ven (coach)

Voorste rij, v.l.n.r.: Mayra Asschert, Emma Berkvens, Jasmijn van Heck

Dames 2. Een team dat staat voor gezelligheid, een hoge aanwezigheid in de derde helft, keiharde muziek en meezingers in de kleedkamer en gezellige dinertjes voor de wedstrijd. Maar dat ook staat voor fanatisme, willen winnen, en het beste uit onszelf willen halen. Samen gaan we voor de winst. Samen werken we aan het teamgevoel en aan onze kwaliteiten. Samen kunnen en mogen we trots zijn op resultaten die we behalen. Een team dat het samen doet, dames 2!

Totelos D3

Achterste rij, v.l.n.r.: Simon de Nooy (coach en parttime rapper), Daniek Dobber, Lonneke van der Kooij, Arlette Beekman

Voorste rij, v.l.n.r.: Marit Schoemaker, Kayla den Besten, Marlou de Deugd, Myrthe van Geest

Ontbreekt op foto: Rinske Zandhuis

Ons lieftallige Dames 3 is misschien niet het best presterende team van Totelos, maar daarentegen wel het meest gezellig team, al zeggen we het zelf. Trouw wordt er iedere maandagavond samen gegeten en heerst er een positieve sfeer in het team. Nu de speelsters meer op elkaar ingespeeld zijn, beginnen de wedstrijden ook een stuk beter te gaan. En daarnaast hebben ze een coach aan de haak weten te slaan, niemand minder dan Simon de Nooy! Al met al belooft het een goede tweede helft van het seizoen te worden. 

Totelos D4

Achterste rij, v.l.n.r.: Anne Slegers, Ioana Birgaoanu, Nienke van den Wijngaart, Meijs van der Vliet, Nienke Sengers, Eefje Nijenbanning

Voorste rij, v.l.n.r.: Nina Finta, Doutsen Kazimier (D1), Elisabeth Ertl, Lobke van Mourik (D1)

Ontbreekt op foto: Lian de Jong,Eva Klomp

Een open, fanatiek, maar vooral gezellig team. Daar staat dames 4 bekend om. Een team waarbij winnen niet het belangrijkste is, maar vooral de gezelligheid voorop staat. Een team waarbij elke goal die er valt, gevierd wordt alsof we kampioen zijn geworden. Een team die na de wedstrijd nog een paar uur in de kantine hangt om zowel de winst als het verlies te vieren. Een team waarbij iedereen welkom is, of je nou kunt voetballen of niet. Een team waarbij het niet uitmaakt wat voor muziek je luistert, het wordt toch wel gedraaid. Zowel in het busje als in de kleedkamer. Een team waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Een team waarbij het team het belangrijkste is. Dat is dames 4.