Hieronder staan foto’s van alle KNVB heren teams. Deze heren spelen voornamelijk op vrijdag. Voor elk niveau tussen de 3e klasse en topklasse is tenminste 1 team.

Totelos T1

Achterste rij, v.l.n.r.: Atef el Allouche (coach), Job van den Broek, Timo Beune (T2), Axel Versloot, Wout Heikoop, Quinn Franken, Rik Geurts

Voorste rij, v.l.n.r.: Theo Plettener, Ward van der Kruijs, Wessel Aerts

Ontbreekt op foto: Tijn Coenen

Totelos T2

Achterste rij, v.l.n.r.: Jurjen Dekker, Wouter Nuijten, Tim Pijnacker, Wout Heikoop (T1)

Voorste rij, v.l.n.r.: Sim Schouten, Rico van den Broek, Gilles Vleeshauwer, Timo Beune

Totelos T3
Totelos T4
Totelos T5

Achterste rij, v.l.n.r.: Jesper van Ham, Gijs Liefrink, Rogier Steenhof, Han Swinkels, Ryan Lemasoa

Voorste rij, v.l.n.r.: Jan Jenneskens, Thomas Pilaet, Alexander Ivanov, Boaz Voogt

Totelos T6

Achterste rij, v.l.n.r.: Pim de Haan, Tobias de Jong, Florian Waas, Martijn Wildemans

Voorste rij, v.l.n.r.: Yann van Eijk, Boaz Kalkhoven, Long Phan, Nick de Boer

Ontbreekt op foto: Gijs Peters

T6 is een écht veteranenteam. Met Boaz ‘Cappie’ Kalkhoven en Nick ‘After’ de Boer hebben we veel ervaring in het veld. Hier maken we iedere vrijdagavond veel gebruik van en verliezen we zelden. Met het jammerlijke vertrek van Tobias de Jong naar T4, een van de weinige spelers die wel iets kan, was er plek voor een nieuwe aanwinst. Daarom heeft Salim Achaoui zijn debuut gemaakt in de KNVB en speelt hij nu in de naam van het cultteam T6. Momenteel staan we op 1 heel punt (3 februari 2023) en zijn we klaar om onze mede-Totelossers van T5, die in dezelfde competitie spelen, de volgende keer geen genade te tonen. Zowel in de zaal als daarbuiten zijn wij al klaar om ze helemaal weg te blazen. De derde helft gaat ons nog beter af dan de eerste en de tweede. Bijna iedere donderdag- en vrijdagavond kan je ons vinden in de SSC kantine en op Stratumseind en draaien we bovenin mee in de klassementen. Oeh lekkah!

Totelos T7