Hieronder staan foto’s van alle KNVB heren teams. Deze heren spelen voornamelijk op vrijdag. Voor elk niveau tussen de 3e klasse en topklasse is tenminste 1 team.

Totelos T1

Achterste rij, v.l.n.r.: Atef el Allouche (coach), Job van den Broek, Timo Beune, Axel Versloot, Wout Heikoop, Quinn Franken, Rik Geurts

Voorste rij, v.l.n.r.: Theo Plettener, Ward van der Kruijs, Wessel Aerts

Ontbreekt op foto: Tijn Coenen

T1 staat voor Totelos 1, het hoogste selectieteam van Totelos. Uiteraard is T1 dus ook het beste team van Totelos. Deze toppers spelen in de Topklasse en verdedigen daar de eer van de heren van Totelos. Dit betekent niet alleen dat het niveau erg hoog ligt, maar natuurlijk ook dat de festiviteiten als we punten pakken het grootst is. Onder leiding van Atef el Allouche reizen wij Brabant en zelfs Zeeland af om onze plek in de Topklasse te verdedigen. Dit betekent soms verre reizen die soms niet met punten worden beloond, maar daar tegenover staat dat we het soms moeten opnemen tegen Eredivisiespelers of zelfs internationals en dat is natuurlijk ook wel wat waard. Onze week bestaat uit een maandag- en een woensdagtraining door Atef, waarbij we met goede aanwijzingen op technisch en tactisch vlak afgezeken worden. Daarna sprokkelen we op donderdag nog een puntje voor het Zuipklassement, maar moeten we vrijdag uiteraard wel fit zijn om het harde werk van de training in punten om te zetten. Na de wedstrijd kan het feest natuurlijk weer losbarsten. Ondanks dat T1 symbool staat voor het summum van het studentenzaalvoetbal, blijven we immers wel studenten. Dus kom vooral een keertje kijken of een borrel met ons pakken. Want een team als T1, zo is er geeneen.

Totelos T2

Achterste rij, v.l.n.r.: Jurjen Dekker, Wouter Nuijten, Tim Pijnacker, Wout Heikoop

Voorste rij, v.l.n.r.: Sim Schouten, Rico van den Broek, Gilles Vleeshauwer, Timo Beune

Prestatiedrang en gezelligheid is een bijzonder potente mix; De wil om binnen het veld voor elkaar over lijken te gaan gaat vaak hand in hand met een drankje, of twee, of 20. De heren van T2 zijn dit jaar een regelrechte blauwdruk voor deze succesformule: Nadat teams tijdens de wedstrijd het vuur aan de schenen wordt gelegd moet menig tegenstander ook in de derde helft zijn meerdere erkennen in de Heeren van het Tweede. Een combinatie van nieuw bloed en ervaren Totelossers, T2 legt een indrukwekkende run in hun eerste seizoen in de Hoofdklasse op de mat, terwijl ook in het zuipklassement meegedaan wordt om de playoffplekken. Deze jongens steken hun ambities ook niet onder stoelen of banken: de weg naar Europees voetbal is immers korter dan hij lijkt. Deze geoliede voetbalmachine speelt zijn thuiswedstrijden op het Studenten Sportcentrum: Kom dan ook van harte een keer kijken bij een wedstrijd. Een ding moet echter wel duidelijk zijn: Een wedstrijd van T2 eindigt pas om 4:00 in ’t Lempke.

Totelos T3

Achterste rij, v.l.n.r.: Joost van der Tol, Pim van de Ven, Luka Kelder, Simon van Dijck, Quinten Peters

Voorste rij, v.l.n.r.: Thijs van Oorschot, Bjorn La Haije, Lev Azarkh

Ontbreekt op foto: Neder Gtari

Totelos T4

Achterste rij, v.l.n.r.: Luis Pardo Minguez, Syben van der Meer, Vincent Jones, David Elshove, Thijs Besseling, Daan van de Ven

Voorste rij, v.l.n.r.: Simon Jenneskens, Matthijs van Vroenhoven, David Zijlstra

Het seizoen van T4 kent tot de winterstop zijn ups en downs. Thuis werd nog niet verloren met 11 punten uit 5 wedstrijden. Dit stond echter in schril contrast met de uitwedstrijden. In de 6 gespeelde uitwedstrijden werd namelijk nog geen punt behaald. Er kan dus wel gesteld worden dat T4 een team is dat veel baat heeft gehad van de loyale support die wij elke vrijdag in het SSC mogen ontvangen. Hopelijk blijft dit in de tweede seizoenshelft ook het geval en kunnen wij daardoor omhoog kijken en wegblijven uit de onderste regionen.

Totelos T5

Achterste rij, v.l.n.r.: Jesper van Ham, Gijs Liefrink, Rogier Steenhof, Han Swinkels, Ryan Lemasoa

Voorste rij, v.l.n.r.: Jan Jenneskens, Thomas Pilaet, Alexander Ivanov, Boaz Voogt

Dit T5-team wordt vaak omschreven als het voorbeeldige studentenvoetbalteam. In het veld hun uiterste best doen om punten te scoren en daarna feestvieren met een of toch wel meerdere biertjes. De jongens kunnen deze punten scoren door een mix van: ervaring op het veld, een breed scala aan vaardigheden en perfect teamwork. Het team bestaat uit negen man, die allemaal staan te popelen om voor de promotie te vechten. Gijs “Gio” Liefrink, de meest ervaren van allemaal, is de spelmaker en coach. Rogier “Goomba” Steenhof, voorziet het team van de nodige energie om punten te verzamelen. Jan “J.J.” Jenneskens is een allrounder. Han “H.J.M.” Swinckels vormt de ruggengraat van de verdediging. Jesper “Ali” van Ham en Ryan “Robinho” Lemosa zijn echte dribbelkoningen op de flanken. Boaz “Rookie” Voogt is onze spits en topscorer. Alexander “Marathon” Ivanov loopt het meest van elk lid van het team. Tot slot, Thomas “De Scheve Neus” Pilaet, de aanvoerder en keeper van het team. Concluderend, T5 is echt een team dat staat te popelen om te vechten voor promotie en punten te verzamelen. Op het moment van schrijven en een half seizoen gespeeld te hebben, heeft dit geleid tot een machtig puntentotaal van 4 punten in 11 wedstrijden.

Totelos T6

Achterste rij, v.l.n.r.: Pim de Haan, Tobias de Jong (T4), Florian Waas, Martijn Wildemans

Voorste rij, v.l.n.r.: Yann van Eijk, Boaz Kalkhoven, Long Phan, Nick de Boer

Ontbreekt op foto: Gijs Peters, Salim Achaoui

T6 is een écht veteranenteam. Met Boaz ‘Cappie’ Kalkhoven en Nick ‘After’ de Boer hebben we veel ervaring in het veld. Hier maken we iedere vrijdagavond veel gebruik van en verliezen we zelden. Met het jammerlijke vertrek van Tobias de Jong naar T4, een van de weinige spelers die wel iets kan, was er plek voor een nieuwe aanwinst. Daarom heeft Salim Achaoui zijn debuut gemaakt in de KNVB en speelt hij nu in de naam van het cultteam T6. Momenteel staan we op 1 heel punt (3 februari 2023) en zijn we klaar om onze mede-Totelossers van T5, die in dezelfde competitie spelen, de volgende keer geen genade te tonen. Zowel in de zaal als daarbuiten zijn wij al klaar om ze helemaal weg te blazen. De derde helft gaat ons nog beter af dan de eerste en de tweede. Bijna iedere donderdag- en vrijdagavond kan je ons vinden in de SSC kantine en op Stratumseind en draaien we bovenin mee in de klassementen. Oeh lekkah!

Totelos T7

Achterste rij, v.l.n.r.: Denis Tahir (T8), Andreas Polyviou (T8), Jhon Guzman, Martin Stefanov

Voorste rij, v.l.n.r.: Long Phan (T6), Shaad Ahmad, Juan Pintado

Ontbreekt op foto: Tomas Dvorak, Mirko D´Urso, Igor Koster, Daan Bouman

Totelos T8

V.l.n.r.: Andras Szabo, Sander Klomp, Wesley Hendriks, Yannick Hoogenes, Denis Tahir, Umesh Kumar

Ontbreekt op foto: Andreas Polyviou, Hristo Ouroumov, Lucas Paulides

At the beginning of the season T8 was founded with six new Totelos players. Players had to adapt to the futsal rules and how to position on the field. Everyone was told that the first couple games would be hard because of this. And well that was the case. The first 4 games were lost but we noticed that we had no trouble scoring, so that was a positive aspect. If we just keep playing and learn from our mistakes, we would get a win. Then the fifth match happened. We finally won our first game. After that we started to win more games and with this the atmosphere improved a lot. Right now we are at the middle of the standings but we are trying to reach for a higher spot in the standings after the break.