Nieuwe website

We zijn live! Na jaren van uitstellen, delegeren en een aantal bijna geslaagde pogingen is het nu dan toch eindelijk gebeurd. Onze geliefde club heeft een nieuwe website en het is een pareltje geworden. Geniet nu van scrollfunctionaliteit waar je van schrikt, haarscherpe foto’s op de gehele website, en nieuwsberichten die je minstens drie keer opnieuw wil lezen! Vanaf nu is het voor oud-leden ook mogelijk om een prominentere plek te verkrijgen op de site, neem daarvoor een kijkje op de ‘Wall of Fame’. De nieuwe ledensectie bevat allerlei moois wat enkel geschikt is voor de ogen van onze eigen leden en is daarom afgeschermd voor het grote publiek dat zich vanaf nu ongetwijfeld in meutes op de site af zal werpen. Alle NZVB teams kunnen voortaan hun uitslagen, programma en standenlijst vinden op deze website. Voor de KNVB competitie wordt hier nog aan gewerkt.

Deze nieuwe elektronische Totelos omgeving is het laatste kunststukje uit de stal van de twee N8 leden Frenk Cleven en Bas van Oudenhoven. Mocht je hen willen bedanken voor het digitaal uiten van hun clubliefde, schroom dan niet om ze te voorzien van een groot glas met koud pils. Tijdens de introductieweek zullen ze veel geziene Totelossers zijn, dus je weet waar je ze kan vinden!

Het bestuur is deze twee heren meer dan dankbaar en belooft plechtig aan iedereen die Totelos een warm hart toedraagt dat de nieuwe website regelmatig voorzien zal worden van de nieuwste nieuwtjes en de meest verse evenement- en toernooiverslagen. Hopelijk zien we je hier hopelijk snel weer terug, kijk tot die tijd rond en geniet van onze prachtige, nieuwe website!

P.S. Mocht je nog een foutje vinden of een goed idee hebben, laat het even weten!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 1 ⚽

On Wednesday, November 8th, the first TIT (Totelo’s Internal Tournament) took place, where different teams from the Internal…