Introductieweek 2017

Vandaag een week geleden begon de introductieweek voor alle nieuwe studenten in Eindhoven. Nu het weekend voorbij is, hebben de intro-kinderen en –ouders hebben alle tijd om weer volledig tot rust te komen in deze laatste week voor de colleges weer van start gaan. Van deze week zullen ook de Totelossers volop gebruik gaan maken, aangezien ze in grote getalen aanwezig waren bij alle intro-activiteiten.

De hoge aanwezigheid begon natuurlijk al op maandagochtend, waar de nerveuze sjaarzen werden opgewacht door een stevig gevuld Limbopad bevolkt door alle Eindhovense studentenverenigingen, dit jaar niet bewapend met de gebruikelijke stickers maar met al even kleurrijke flyers.
Op dinsdag en woensdag, op respectievelijk het Groene Loper Festival en de Sportmarkt, waren de Totelossers natuurlijk ook niet te beroerd om in alle vroegte de verschillende intro-kinderen te voorzien van informatie over zaalvoetbal en onze prachtige vereniging
De donderdag was weggelegd voor de introtrainingen, waarop de intro-kinderen de kans kregen om hun geluk in het zaalvoetbalspel te beproeven. Ieder blok was gevuld met het maximaal aantal mogelijke spelers, welke werd opgedeeld in teams van ongeveer 8 spelers met elk een eigen Totelosser als wedstrijdcoach. Tevens dienden de Totelossers als een alwetende bron van informatie over de vereniging en alles wat Totelos door het jaar heen doet. Een zeer succesvolle indeling van de dag, met rijkelijk gevulde interesseformulieren als bijkomend gevolg!

We hopen natuurlijk dat deze al deze interesse zich doorzet in definitieve aanmeldingen, zodat we weer heel wat nieuwe Totelossers mogen verwelkomen in de aankomende week!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…