Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben wederom geen scripties geschreven en ook geen stages afgerond, maar zich dag en nacht ingezet om Totelos van een perfecte website te voorzien!

Een nieuwe website? Maar we hebben toch al een hippe website? We werken toch al professioneel samen door middel van Google G Suite? Dat klopt zonder twijfel, maar het is voor dit clubje bollebozen nooit genoeg. De nieuwe website heeft een nieuwe look die beter aansluit bij onze huidige huisstijl en bovendien is dit stukje webspace veiliger en hoofdzakelijk een stuk sneller. In onze stinkende serverruimtes zijn we vanaf nul opnieuw begonnen, maar de grootste verandering gaan jullie allemaal merken en dat is onze vernieuwde ledensectie! 

Dit vernieuwde ledenportaal is te vinden op https://members.totelos.nl. Dit besloten portaal is enkel toegankelijk voor leden, die via e-mail uitgenodigd zullen worden. Op deze manier is er een centrale digitale plek waar leden zich kunnen registreren voor evenementen, hun prestaties in het Zuipklassement kunnen bijhouden én in het Totelos Archief kunnen verdwalen. Het aanmelden voor evenementen is het uithangbord van dit nieuwe Ledenportaal: je kunt aankomende evenementen bekijken, zelf kaartjes kopen via iDeal én zien wie er al een kaartje heeft gekocht! De eerste mogelijkheid hiervoor is al beschikbaar, want de tickets voor het Ledenweekend zullen uitsluitend via dit nieuwe portaal verkocht worden.

Android
iOS

Tenslotte is het ook mogelijk geworden om de Totelos website als app te gebruiken op je telefoon. Op je iPhone kun je klikken op ‘Voeg toe aan thuisscherm’, bij Android verschijnt er vanzelf een melding in beeld. Handig!

We hopen dat iedereen net zo enthousiast is over deze nieuwe ontwikkelingen als wijzelf. Mocht je ergens tegen aanlopen, schroom dan niet contact op te nemen met het bestuur of de WebCie.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…