VIIIe Lustrumgala Totelos

Een avond vol dans, zang en goede verhalen. Dat was het 8e Lustrum Gala van Totelos. De avond werd ingeluid door speech van voorzitter Gijs Liefrink. Hierin blikte hij terug op afgelopen jaren en bracht hij gelukwensen uit aan alle aanwezigen en de rest van Totelos. Vervolgens werd de avond voortgezet door de coverband Dubbel Fout, waarna de sfeer er meteen goed inzat. Tussendoor presenteerde de LustrumBOEM commissie het lustrumboek van dit 8e Lustrum. Dit boek vol met verhalen en foto’s kan je via totelos.nl/boem bemachtigen. Gedurende avond zijn er vele foto’s gemaakt welke je het fotoarchief kan vinden. Concluderend, was dit gala een zeer succesvolle afsluiting van dit lustrumjaar. Moge de komende vijf jaar net zo mooi en succesvol zijn!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

D-Night

[For English see below] Op maandag 28 februari vond het legendarische D-Night weer plaats. Voor de eerste keer…
Lees Verder

Lust(je)rum Skireis

De tweede week van het kwartiel betekende voor een twintigtal Totelossers zon, sneeuw en halve liters (mix). De…