Zlatan Approves wint TIT1 2017/2018

Op deze koude novemberavond middenin de tentamenperiode, vonden 12 teams hun weg naar het Studentensportcentrum om met elkaar de strijd aan te gaan in de strijd om het eerste Totelos Interne Toernooi van het seizoen 2017/2018. In het eerste toernooi georganiseerd onder de nieuwe Commissaris Interne Competitie Frenk Cleven, werd gespeeld in twee poules van zes teams, waarin de bovenste vier teams zich kwalificeerden voor de volgende ronde. Zlatan Approves kwalificeerde zich als nummer twee voor de kwartfinale, hun tegenstander in de finale Today Soccer plaatste zich als nummer 4 voor de knock-out fase.

Na een finale waarin beide keepers toch stevig op de proef gesteld werden, bleef het na reguliere speeltijd bij een gelijkspel waardoor penalty’s uitsluitsel moesten bieden. Zlatan trok, zoals de titel van dit bericht wellicht al deed vermoeden, aan het langste eind en sleepte de eerste prijs van het seizoen binnen. Keeper Frenk Cleven over de winst van het toernooi: “Het is natuurlijk altijd ons doel om te winnen en prijzen te pakken. Dat dit bij de eerste editie van het TIT al gebeurt, is natuurlijk prachtig. We speelden het hele toernooi goed, maar lieten het na om groepswinnaar te worden door van underdog Team Rocket te verliezen. Dan voel je de twijfel in het team sluipen, maar ik ben blij dat de jongens daar zich zo goed overheen hebben kunnen zetten. Uiteindelijk ga je gewoon met de beker en een blaadje bier naar huis en daar kom je toch voor natuurlijk.” Of dit de echte reactie van keeper Frenk Cleven is, laat de redactie verder in het midden.

Is dit een opmars voor een indrukwekkend palmares? Het verdere verloop van dit seizoen zal dat moeten gaan uitwijzen!

Een zeer uitbundig Zlatan Approves viert de toernooiwinst met de beker en de camera
Teambespreking van Zlatan Approves voorafgaand aan de wedstrijd

 

 

 

0 Shares:
You May Also Like