Kampioenswedstrijd Dames 1

~ English below ~

De ontknoping in de Hoofdklasse Zuid was nog nooit zo spannend. Ons sterrenensemble E.S.Z.V.V. Totelos Dames 1 staat momenteel op de tweede plek, met twee punten achterstand op de nummer 1, DOSL VR2. De competitie zit er bijna helemaal op, enkel de wedstrijd tussen Dames 1 tegen DOSL VR2 staat nog op het programma. De winnaar van dit duel zal zich dus mogen bekronen tot kampioen van het seizoen 2017/2018! Bij een gelijkspel zal de titel gaan naar de concurrent. Ongeveer een maand geleden stonden deze teams ook tegenover elkaar in de bekerfinale, waar DOSL helaas aan het langste eind trok. Dit betekent dat onze dames alle support kunnen gebruiken! Trek al je Totelos merchandise uit de kast, neem je supporterssjaal mee en trommel al je vrienden op. Aanstaande maandag (30 april) om 20:00 uur zal deze strijd der titanen plaatsvinden in de Heiberg!

Opstelling dames 1:
Aanval: Bente, Melissa, Suus, Yvonne
Verdediging: Izy, Malon, Marlou, Vivian
Keeper: Leontien
(“Aan de opstelling kunnen geen rechten worden ontleend”, aldus coach Raymond)


The conclusion of the league South has never been so exciting. Our star ensemble E.S.Z.V.V. Totelos Ladies 1 is currently in second place, two points behind the number 1, DOSL VR2. The competition is almost finished, only the match between Ladies 1 against DOSL VR2 is still on the program. The winner of this game will therefore be crowned champion of the 2017/2018 season! In case of a draw, the title will go to our competitor. About a month ago, these teams also faced each other in the cup final, where DOSL unfortunately took the cup home. This means that our ladies can use all support we can give them! Pull out all your Totelos merchandise, take your supporters scarf and encourage all your friends to join. Next Monday (April 30) at 8 pm this battle of the titans will take place in the Heiberg!

Setup ladies 1:
Attack: Bente, Melissa, Suus, Yvonne
Defense: Izy, Malon, Marlou, Vivian
Goalkeeper: Leontien
(“No rights can be derived from the setup”, as said by coach Raymond)

 

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Overstappen.nl

De beste en goedkoopste autoverzekering voor studenten! Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald of…
Lees Verder

TOFT 2016

Afgelopen weekend was er een grote afvaardiging van Totelos bij TOFT in Tilburg. Het werd een fantastisch toernooi…
Lees Verder

Word Totelosser!

Kom jij ook zaalvoetballen bij de leukste studenten sportvereniging van Eindhoven? Voor iedereen is er plek bij Totelos,…