International Team wint TIT 1

Op 3 november werd het eerste Totelos Internal Tournament van dit jaar georganiseerd. Na 1,5 jaar wachten was het eindelijk weer mogelijk om dit toernooi te organiseren. In totaal namen 8 teams deel aan het toernooi, verdeeld over twee poules. International Team en FC Pana eindigde op de eerste en tweede plaats in poule A. In poule B eindigde Die Mannschaft en de Knuffelbeertjes bovenaan. Na de poulefase volgde twee spannende halve finales waarin FC Pana het opnam tegen Die Mannschaft en de Knuffelbeertjes het opnamen tegen International Team. FC Pana bereikte de finale na een spannende penalty serie en mocht de strijd aangaan met International team, die de finale makkelijker wist te bereiken na een sterke halve finale. De finale werd gewonnen door International Team, die na de wedstrijd de trofee in ontvangst hebben genomen. We willen alle teams en scheidsrechters bedanken voor het toernooi! Hopelijk hebben jullie het naar je zin gehad, en zien we jullie terug bij het volgende Totelos Internal Tournament!

English

On November 3, the first Totelos Internal Tournament of this year took place. After 1,5 years it was finally possible to organise it again. In total, 8 teams participated in the tournament divided over two poules. In poule A, International Team and FC Pana finished first and second. In poule B, Die Mannschaft and Knuffelbeertjes finished on top. After the poule phase, two exiting semi-finals were played, in which FC Pana played against Die Mannschaft and Knuffelbeertjes played against International Team. FC Pana reached the finals after a thrilling penalty shootout, and went into a battle with International team, that reached the final a lot easier after a strong semi-final. International Team won the final and received their trophy after the game. We would like to thank all players and referees for making it a great tournament. Hopefully you all enjoyed it and we will see you back at the next Totelos Internal Tournament!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…