Totelos Dames 1 Kampioen in Hoofdklasse!!!

ENGLISH BELOW

Op maandag 6 maart won Dames 1 van BRESS VR1 met 2-5. Dit was de elfde overwinning van dit seizoen. Dit keer niet zo maar een overwinning, want hierdoor zijn de dames officieel kampioen geworden in de Hoofdklasse!

Op 13 maart hebben we dit uitgebreid gevierd met de vereniging door de dames aan te moedigen in de Frits Philipshal op de ‘omgedoopte’ kampioenswedstrijd. Ook hier wisten de dames hun tegenstanders te baas te zijn en gingen de 3 punten naar Totelos!

Het seizoen is nog niet klaar, want er staan nog drie pittige wedstrijden op het programma. Tot zover zijn de dames ongeslagen en hebben ze van de dertien wedstrijden twaalf keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld.

Wij willen Dames 1 feliciteren met dit geweldige resultaat, hun kampioenschap en wensen ze nog veel succes de komende drie wedstrijden!

——————————————-

On Monday, March 6th, Ladies 1 won against BRESS VR1 with 2-5. This was the eleventh win of the season. This time not just a victory, because this made the ladies official champions in the Hoofdklasse!

On March 13th, we celebrated this extensively with the association by cheering on the ladies in the Frits Philipshal. The ladies also managed to beat their opponents here and the 3 points went to Totelos!

The season is not over yet, as there are still three tough matches on the schedule. So far, the ladies are undefeated and have won twelve of the thirteen games.

We would like to congratulate Ladies 1 on this great result, their championship and wish them good luck in the next three games!

0 Shares:
You May Also Like