Save the date

Lieftallige Totelossers,

Het einde van het seizoen is in zicht, dit betekent; leuke finales, gave activiteiten en meer!

Kampioenswedstrijden

Totelos Vr 1 – DOSL Vr 2: Dames 1 staat momenteel tweede in de hoofdklasse, en de strijd om het kampioenschap is spannender dan ooit! Op 16 April om 21:05 uur spelen ze de laatste wedstrijd van het seizoen, uitgerekend tegen de huidige nummer 1. We zien jullie allemaal graag in de Heiberg!

Beker wedstrijd Da1: Op maandag 26 maart om 21:30 uur heeft dames 1 de kans om voor de vierde keer op rij de beker te bemachtigen. Tegenstander: DOSL dames 2 (de huidige nummer 1), locatie: Sporthal Atalanta (Veldhoven)

Toernooien

IUTT: Het ‘International University Totelos Tournament’ komt er weer aan. Dit niet te missen toernooi vindt plaats op 10, 11 en 12 mei. Meer informatie vind je op onze website.

HAJRAA: Het buitentoernooi van Hajraa vindt 15, 16 en 17 juni plaats op de Hondsheuvels. Er is al een event aangemaakt op facebook, heb jij je nog niet op aanwezig gezet, doe dit dan snel!

VET: Op 6, 7 en 8 juli vindt in Groningen weer het super gave toernooi plaats. Houd je agenda vrij! Nadere informatie volgt nog.                                             

Buitenlands toernooi: Van 25, 26 en 27 mei vindt er in Hasselt een buitenlands toernooi plaats. Heb jij zin in een lekker potje voetbal en natuurlijk stappen in een gave stad? Meld je dan nu aan door jezelf op aanwezig te zetten op facebook.

Borrels

N8 cantus: De ongelooflijke geweldige N8 cantus is dit jaar ook weer een feit. 20 april is het zover! Dan kunnen we met z’n alle proosten, zingen en zuipen.

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽TIT3⚽

Time flies by, because last Wednesday it was already time for TIT3. 🥳 First, the 8 teams were…
Lees Verder

IUTT 2022

The past year was a year to wake the association up after the deep sleep called Covid-19. That…
Lees Verder

⚽ GNSK ⚽

Afgelopen weekend heeft het GNSK in Rotterdam plaatsgevonden en Totelos representeerde Eindhoven met twee teams! ⚽️ Na twee…