Totelossers in Quarantaine – Cars van Otterlo

Vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het Coronavirus kunnen Totelossers niet meer doen waar ze het best in zijn: Zuipen Zaalvoetballen. Door de sluiting van het SSC en het afgelasten van alle wedstrijden hebben veel Totelossers plotseling een hoop vrije tijd. Nu rest slechts één grote vraag: Wat doet de gemiddelde Totelosser nu alles op slot zit? Om hier een antwoord op te geven is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen; “Totelossers in Quarantaine”. Dit keer vertelt D-Night commissielid Cars van Otterlo hoe te overleven in deze zware tijd.

Na het bericht dat iedereen zo veel mogelijk binnen moest blijven, heb ik me natuurlijk goed voorbereid. Twee bakjes met extra eten en twee zakken ovenkip heb ik gelijk in de vriezer gelegd, want je weet maar nooit. Gelukkig is het boodschappen doen tijdens deze tijd ook hartstikke top. Blijkbaar het enige wat de hamsteraars hier halen zijn mega veel zakken popcorn en chips. Maarja dan blijft gelukkig het bier en het gezonde eten over.

In mijn studentenhuis is het lekker rustig. De rest van mijn huisgenoten zijn het epicentrum uitgevlucht naar hun ouders, waardoor ik wel in alle rust ‘s ochtends en overdag aan de unie en mijn werk kan zitten. Verder is zo’n isolatie thuis een mega goed moment om te beginnen met sporten zoals aan mijn conditie werken of mijn zaalvoetbal techniek aanscherpen (zodat ik volgend jaar in ieder geval mijn solo kan zetten) en hier ga ik ontzettend mee beginnen vanaf volgende week. Ook heb ik ontdekt dat een verjaardag van iemand via Skype houden een mega slecht idee is als er meer dan 14 man in de chat zit.

Met een beetje geluk is de huidige situatie snel voorbij en kunnen we weer lekker met zijn allen voetballen. Veel succes iedereen en hopelijk gaan jullie je niet te snel vervelen. Verveel je je toch, doe gewoon wat ik doe. Neem jezelf voor dat je iets productiefs gaat doen, en dan kom je heel snel met nieuwe manieren om toch de tijd te doden.

Groetjes Cars!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

⚽ TIT 2 ⚽

On Wednesday February 1st the second Totelos Internal Tournament was organized. In total 8 teams competed for the…