International Team zegeviert op TIT3

Afgelopen woensdag was het derde en laatste Totelos Internal Tournament (TIT) van dit seizoen. Nadat eerder Zlatan Approves en FC Bijbal & Co er met de winst van door gingen, was International Team nog altijd de grote afwezige in deze lijst.

Blijkbaar waren alle tentamens ingeroosterd aan het eind van de tentamenweek, aangezien slechts zes teams te porren waren voor deze editie. Desalniettemin was de lijst met deelnemers weer behoorlijk indrukwekkend: AC Zlatan (combinatieteam), International Team, Kaas, MadMaxwell, Red Bulls en Straight Outta Zittesj.

International Team wist overtuigend de eerste plaats te veroveren in de poulefase. Na een 3-1 overwinning op Red Bulls in de halve finale moesten onze Internationals het nog opnemen tegen Straight Outta Zittesj. Na een fel begin van International Team stonden ze al snel op een 2-0 voorsprong. Straight Outta Zittesj zette vervolgens ook hoog druk maar dit mocht helaas niet baten. International Team won de finale overtuigend met 4-0 en kroonde zich tot TIT3 winnaar! We zien ze graag terug op het laatste toernooi van dit jaar: het Algemeen Klassement!

 

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

IUTT 2019

In het weekend van Hemelvaart konden we weer genieten van drie dagen (meestal) hoogstaand voetbal en (zeker) leuke…
Lees Verder

Lancering Ledenportaal

De meest vernieuwende studentensportvereniging van Eindhoven pakt door met een splinternieuwe website! De leden van de WebCie hebben…
Lees Verder

Keepers gezocht!

Heb jij snelle reflexen, een onverschrokken karakter en een hekel aan tegendoelpunten? Dan zijn wij op zoek naar…
Lees Verder

Constitutieborrel

Op dinsdag 15 oktober vond de Constitutieborrel van het 41e Bestuur der E.S.Z.V.V. Totelos plaats. Gedurende deze borrel…