Constitutieborrel E.S.Z.V.V. Totelos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waar op de Wissel-ALV het 40e bestuur officieel werd ingeslagen, was dit uiteraard een erg formele gebeurtenis. Het nieuwe Totelos bestuur kon dan ook in een iets minder formele setting gefeliciteerd worden bij de constitutieborrel. Deze vond plaats op 11 oktober. Het bestuur mocht hier felicitaties van vele besturen, teams of vriendengroepen ontvangen, waarvoor alle nieuwe bestuursleden erg dankbaar zijn. Hopelijk kan E.S.Z.V.V. Totelos een goede samenwerking tegemoet gaan met alle aanwezige besturen en hopelijk zijn de aanwezige leden ook bij veel andere activiteiten aanwezig. Het is dit jaar immers ons 8e Lustrumjaar, dus hebben we nog veel fantastische Lustrum-evenementen in het verschiet!

0 Shares:
You May Also Like
Lees Verder

New Members Activity

Tuesday 27th of September the New Members Activity took place! We first went to Laser Quest Eindhoven where…